Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Miért van az hogy többségetek roppant gerinctelen módon csalja meg a barátnőit, még akkor is, ha minden rendben van a kapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
Tényleg érdekelne a válasz,mert a környezetemben 10/9 alkalommal barátnőm,ismerősöm ebben a cipőben van,hogy a párja megcsalta,és nem fordítva..Hogy tudtok utána a szemükbe nézni,vagy ez már annyira természetes??2012. okt. 7. 21:44
11/19 anonim válasza:
Ilyet szerintem ne kérdezz. Úgy is csak olyan választ kapsz, hogy "én soha, én soha". Dehogynem... A bátyám is ilyen féreg, és ráadásul mindig le is bukik. De egy dolgot ne feledj: Nem csak a fiú a hibás! (De ő a legjobban)
Ha nem lenne ennyi könnyen kapható riherongy....
12/19 anonim válasza:
"De egy dolgot ne feledj: Nem csak a fiú a hibás! (De ő a legjobban)"
És ezt akkor is tartsd észben amikor, te csalod meg a fiút!
13/19 anonim válasza:
Azt hiszem, amit itt látunk egyetemes, mivel aki hibáztat a vele ellentétes neműek csoportjával teszi ezt. Ezen felül meg kell jegyeznem, aki megcsalja a párját az nem kap meg mindent a kapcsolatban, és nem tudja tisztelni partnerét.
14/19 anonim válasza:
kedves kérdező meglepődnél ha tudnád hány hűtlen nő van... Ez csak egy sztereotípia ami beépült az emberek agyába hogy a férfi a hűtlen.. régen lehet, de a mai világban már egyáltalán nem..ahogy minden másban a nők ebben is "felkötötték a gatyát" a nagy egyenjogúság nevében
15/19 anonim válasza:
10/9 alkalommal a férfi csalta meg a párját? vagy csak arra emlékszel... egy megcsalás milyen legyen? semmiképp sem magasztos dolog. amúgy pedig egyszerű, vannak ilyen és vannak olyan emberek. aki ilyen megcsalós típus annak nem esik nehezére eltitkolni.
16/19 Theodorik84 válasza:
Én soha nem csaltam meg egyik páromat sem, viszont exmenyasszonyom mint kiderült fűvel-fával (csak vak voltam ahhoz, hogy mindezt észrevegyem)....ennek a kapcsolatnak 3 éve lett vége, és azóta sincsen senkim (sem alkalmi, sem hosszútávú) 28/F
17/19 anonim válasza:
Szegény utolsó a mocskos r!banc!!!!!
Mint látod kérdező a másik oldalon is vannak ám csúnya esetek. Nem szabad általánosítani emberek vagyunk, férfi és nő egyaránt lehet gyarló.
18/19 anonim válasza:
ez jogos kérdés, én sem értem... de az igaz, hogy van egy pár nő ismerősöm is aki ezt csinálja... szóval nő is és férfi is megcsalja a párját.... de nem tudom, hogy miért?? akkor beszélje meg vagy szakítson.. de ne nézzék hülyének egymást
19/19 schocko válasza:
A férfiak kíváncsiságból, meg mert általában nem vagyunk madarak, hanem emlősök és a természet szava nagy úr, a nők viszont bosszúból, gyengeségből, nimfomániából, elhanyagoltságból, stb. adódóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!