Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi az esély arra ha szerettek valakit és minden rendben van a kapcsolatotokban és külön mentek buliba hogy megcsaljátok a pasitokat?
Semennyi. Nem azért vagyok valakivel, hogy megcsaljam.
21N
Szerintem elég nagy az esélye, még ha szereti is, iszik és elfelejti egy csók erejéig...
Talán ma este megy a barátnőd buliba?
semennyi. minden rendben van velünk és szeretem.
hülye egy kérdés ez.
Ha valaki szereti őszintén a párját, akkor nem csalja meg, főleg ha még minden rendben is van...
Ha tudnád hányszor buliztam már külön az évek alatt, és ittam is sokszor, nem is keveset, és mégse csaltam meg soha, még a megcsalás közelébe se kerültem, pedig próbálkoztak elég sokan. Szóval ez baromira nem alkohol függvénye.
Persze vannak gyenge emberek, akik erre fogják, de ha közelebbről megnézed az ilyen emberek kapcsolatát, tuti hogy nem volt minden rendben, vagy már alapból nem is szereti a párját, csak jobb mint a semmi alapon, vagy éppen megszokásból van vele...
Szóval az esély a kérdésben vázolt esetben nulla százalék.
Viszont egy átlag kapcsolatban azért esélyes lehet, bár ott tuti nincs minden rendben.
Semennyi.
De külön se bulizunk, szóval így még jobban nulla az esélye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!