164 cm-hez sok 65 kiló? Tudom sok ilyen kérdés van, de azért kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 14:43
11/17 A kérdező kommentje:
hehh..:D köszi a válaszokat..:Pam nem mondta senki hogy sok...ezt csak én kérdezem kiváncsiságbol am már fogyokurázom...:Pde nem nézek ki dagadtnak egyáltalán szal jol oszlik el..:P mondjuk combom lehetne kisebb..:P:P..am irhatnátok vmi jo tornagyakorlatot is..:D:Damivel jol lehet fogyni vagy vmi diétés dolgot..:P:P
2009. aug. 22. 16:01
12/17 anonim válasza:
Annyira bírom az ilyen kérdéseket, mindenki döntse el maga, hogy sok -e vagy sem, ha nem tudja eldönteni, akkor keressen fel egy edzőt. Mert így látatlanban lehet mondani, hogy sok/kevés, blablabla, sokak szerint nekem 50 kilósnak kéne lennem a magasságomhoz, nos, 50 kilósan én szó szerint elfogynék, pálcika lennék. Így ezt nem lehet megmondani. Mérni kell hozzá testzsír százalékot, méreteket stb.
13/17 anonim válasza:
én 180 cm vagyok és 62 kg de rajtam úgy oszlik el, hogy a combra, fenékre csak, de oda nagyon :S szóval nem feltétlen a kg-múlik (ezért is hülyeség a bmi)
14/17 anonim válasza:
te meg kevesebb :P-t írjál
hogyne lenne sok...
ugyanennyi centi vagyok 62 kilóval :S
de majd neked tornagyakorlatokat írok, nem? -.-
menjéé futni
15/17 A kérdező kommentje:
pfff.. utolsooo(N):Dköszönöm ezt az igénytelen választ:D
birom mikor az irásba kötnek bele.. és nem a kérdezőnek próbálnak segíteni...
2010. máj. 20. 12:19
17/17 A kérdező kommentje:
amugy mosmár 164,5 centi vagyok és 60 kilo orvos nemrég mért..örülök nekixxxd
köszönöm a válaszokat:D
2010. máj. 23. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!