Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok véleményére lennék...

Lányok véleményére lennék kiváncsi, egy srác hajviselete terén. Hogy kérdés legyen:? Hehe

Figyelt kérdés

Sziasztok lányok és persze kiváncsi férfitársaim;) Tuti,hogy benéztek;) Nos,a kérdés rövid,de kérlek csak lányok válaszoljanak.

16 éves korom óra olyasmi hajat hordok,mint ami Robert Pattinsonnak van a twilight-ba,de eskü sokkal régebben mint ő:)Nekem sztem ez áll jól. Azaz hosszabb,5-7cm-es,erősen előreállított,illetve hátul is,kissé bozontos hatást keltve,kb ez az egyben ugy beállitva.

De jól megragadható példként álljon mégis Pattinson hajviselete,szóval mit gondolsz róla?

Jól néz ki,belefér,gáz,tök mindegy,ird meg őszintén!

Igazából nem élethalál kérdése,de miért ne tegyem fel XD

2010. jan. 23. 16:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Ízlés kérdése. Nekem nem tetszik, de még mindig jobban tetszik, ha hosszú lenne, vagy emós hajad lenne, vagy vmi.
2010. jan. 23. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Mert ez szerelem és szex kérdéskör....SZERELEM ÉS SZEX, HOGY LYUKADTÁL KI IDE?!
2010. jan. 23. 17:00
 3/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik...:D De persze attól is függ, hogy ki hordja...:)
2010. jan. 23. 17:00
 4/14 A kérdező kommentje:

Van olyan topic hogy randizás:) MIért,te ezt a szépség,divathoz sorolnád? Izlés kérdése;)

egyébként itt egy link aki nem tudná kiről van szó:

[link]

2010. jan. 23. 17:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, szépség és divatba sorolnám, egyértelmüen nem randizásba...
2010. jan. 23. 17:02
 6/14 anonim ***** válasza:
hát függ attól h milyen az arcod. kerek hosszú stb.egy képet linkelj be magadról és úgy könnyebb lesz válaszolni:)
2010. jan. 23. 17:05
 7/14 anonim válasza:
Hát...Nekem bejön, de egyébként valóban ízlés kérdése:) És úgy látszik Robert Pattinson lenyúlta a hajviseletedet XD
2010. jan. 23. 17:06
 8/14 anonim válasza:
pasiknál én nagyon kedvelem a hosszabb,nem rockeres,hanem igényes hajviseletet,jó benne turkászgatni:D de attól hogy jó,lehet nem mindenképp szexis is:S
2010. jan. 23. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:
linkelj be egy képet, így nehéz eldönteni:D
2010. jan. 23. 17:25
 10/14 anonim válasza:

szerintem jól néz ki, de csak ha szép szemed van.

és a legfontosabb, h szép bőröd.

nem mindenkinek áll jól.

2010. jan. 23. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!