Lányok véleményére lennék kiváncsi, egy srác hajviselete terén. Hogy kérdés legyen:? Hehe
Sziasztok lányok és persze kiváncsi férfitársaim;) Tuti,hogy benéztek;) Nos,a kérdés rövid,de kérlek csak lányok válaszoljanak.
16 éves korom óra olyasmi hajat hordok,mint ami Robert Pattinsonnak van a twilight-ba,de eskü sokkal régebben mint ő:)Nekem sztem ez áll jól. Azaz hosszabb,5-7cm-es,erősen előreállított,illetve hátul is,kissé bozontos hatást keltve,kb ez az egyben ugy beállitva.
De jól megragadható példként álljon mégis Pattinson hajviselete,szóval mit gondolsz róla?
Jól néz ki,belefér,gáz,tök mindegy,ird meg őszintén!
Igazából nem élethalál kérdése,de miért ne tegyem fel XD
hát mivel most Twilight-mánia van így aki nem ismer régóta azt hiszi majd h Robert-tet utánozod, de am ha téll jól áll akk nem gáz. annak nem gáz aki régebb óta ismer és tudja h nem uténozod meg annak aki nem régóta ismer és nem twilight-rajongó, de őt az vagy nem érdekli vagy zavarja....vagy van azaz eset amikor egy twilight rajondóval találkozol és ő vagy meg fog veszni érted vagy zt mondja h ne utánozd Robertet! hát nemtom...engem nem zavarna , ha téll nem Robertet akarod vele utánozni..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!