164 cm-hez sok 65 kiló? Tudom sok ilyen kérdés van, de azért kíváncsi vagyok.
Én is pontosan ennyi vagyok centire kilóra meg 63,5-64. Soknak nem sok, rajtam pl. hülyén oszlik el mert a karom meg a combom teljesen jó, viszont van úszógumim és hasam. Barátom szerint pufi vagyok, de zavarni nem zavarja (azt mondja... :) )
Miért kérdezed? Téged zavar?
Ha arányosan oszlik el akkor nem.
Én 163 centi vok és 56kiló,és a fenekemre gyűlt a plusz kiló...
Igen sok. Én 167 cm és 62 kg vagyok de az is sok egy kicsit. Nyílván az is számít hogy izomról vagy zsírról beszélünk. Nekem olyan 56-58 kg lenne számomra ideális.
Neked olyan 52-56 lenne a megfelelő bár nem látlak ezért nem tudom milyen a testfelépítésed.
Én 172 cm vagyok és 65 kiló!
Nem tudom mindenki parázik hogy sok e ez a 65 kiló, lehe t hogy csak én vagyok szerncsés, vagy jól oszlik meg a felesleg, vagy az enyém inkább izom,mint zsír,nem vagyok vékony, van a karomon is egy pici, a hasamon is, a fenekemen és a combjaimon is!De abszolút nem vagyok kövér!
Nekem az ideális testsúlyom a 63 kiló lenne!Ki van számítva!
De ha téged zavar, akkor foggyjál le pár kilót!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!