Pici tinik mire föl van olyan k*va nagy szátok?
24 vagyok 4 éve taposom a malmot a közegészségügyben, szeretek öltözködni és bulizni.
Ahányszor ezzel a rohadt 12-16 éves korosztállyal találkozom le vagyok fikázva (mert gimnazista korúnak tűnök), h milyen gázul öltözködök, meg ilyen a kezem, meg olyan igénytelen a hajam... Ha napi 8-12 órában egy kórházban intézel ügyeket haldokló embereknek, nektek sem lesz időtök és türelmetek reggel hajat vasalni.
Mire föl olyan nagy a szátok, mikor anyuci pénzéből veszitek a márkás cuccokat, és azt hiszitek nektek a legrosszabb, mert mindennap suliban kell lenni meg hogy nem tudjátok megvenni a narancshoz a vodkát, csak kerülő utakon?
Mindannyian ilyen bunkók/szűklátókörűek vagytok?
figyeljetek, lázongó, kikérem magamnak 12-16 éves korosztály. ismeritek azt a mondást, h akinek nem inge ne vegye magára?
látjátok, inkább a suliban kéne több időt eltölteni...
Utolsó!
Jól lepontoztak. XD
Aranyosak vagytok. És még én vagyok infantilis?!
utolsó vagyok...én egyetértek veled, a legtöbbje télleg ilyen, vagy legalábbis akik itt vannak azok 99%-a. orrba szájba pontozzák le az olyan válaszokat, amiket nem értenek meg, mert az nekik még nemhaladja meg a szintük, mert kicsit idősebb válaszoló írta. gőzük sincs h mit akart azzal mondani az illető, ezért inkább lepontozzák, mert szerintük az úgysem úgyvan, hanem ahogy úgy, ahogy ők gondolják.
ilyen rossz képet festenek magukról, ezzel a viselkedéssel, aztán meg lázonganak.
pontozzanak le, nemérdekel, én idősebb vagyok (24) és vki mindig lepontoz, meg beszól, és odaírja h az hogyan van igazából, majd odaírja h 16L, ekkor én csak röhögök egyet, ha jólvan, akkor úgyvan, szerencsétlen...:D
wáááháháháháááááá.....megin lepontoztak...kur-va jó.:D
hülye tinik, hülye tinik, hülye tinik, hülye tinik
:D:D:D:D:D
gyertek, csinálok nektek programot, gyertek lepontozni:D:D
a ti szinteteket alkalmazom, h jól szórkazzatok:D:D:D
Kedves Kérdező !
Szerintem inkább nagyon sürgősen foglalkozz a saját dolgaiddal !!!!!
Mit kell osztani az észt ? Te ilyen vagy a tinik,meg tinik.
És még jó hogy olyan kérdésekkel vannak elfoglalva hogy pl : Milyen smink áll jól stb
Most vagyunk fiatalok most kell csinosnak lennünk 35évesen 1-2 gyerek után 50kg helyett 80kg-al már b*szhatjuk !
Nem tudom hogy te hogy nézel ki stb, nem állítom hogy ronda vagy mert em tudhatom .
De a lényeg hogy a nő az mindig is nő és adjon magára !
Amúgy meg mit vagy oda hogy "Anyuci pénzéből divatozunk"
miért te 13évesen dolgoztál azért hogy egy szép pólót megkphass ??
NEEEEEEM hiszem ...100% hogy az volt hogy anyukáddal elmentél vásárolni.
Még jó hogy a 13évesek nem dolgoznak -.-
De ne félj mindenki felnő-befejezi a sulit , mi is dolgozni fogunk ..2-3 évv és már éniss a sajátpénzemből divatozok !
Ez az anyuci pénzéből divatozok dolog szúrja legjobban a szemem, természetesen saját élmények miatt. 18 éves koromig, amíg a diákmunkából a rezsibe kellett adnom kb. úgy néztem ki, mint egy hajléktalan, még jó h irigykedek azokra, akiknek nem kell felelősség teljesen gondolkozni. X( Ma már van saját szoba konyhám döngetem a hitelt a párommal és van havi 10 ezrem MINDEN másra, ami nem kaja v. háztartás, létminimum.
Ha vkinek belegázoltam ezzel a lelkére, oktalanul magára vette a dolgot, attól elnézést.
Akinek meg inge gondolkozzon el, ha legközelebb fikázza az osztálytársát, mert nyomin öltözködik. :/
Persze pár éve, már tól vagyok ezeken a megaláztatásokon, de azért azt senki nem várhatja el tőlem, h ha a szemembe vágják ne elevenedjenek föl a régi emlékek.
Nem vagyok egy Buddha... Mint láttátok. :9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!