Tinik! Milyen iskolatáskátok lesz? :D
Én már egyetemista leszek(nem tudom még mennyire "minősülök" tininek..:) és sima válltáska...bár régebben,amikor 5kilós cuccot kellett cipelnem kb ilyenekre vadásztam..:(ne haragudj,idézni fogok egy korábbi válaszomból egy hasonló kérdéstől)
,, Ha semmiképpen sem hátizsákot szeretnél javaslom a nagyobb válltáskákat,amiknek vastagabb fülük van,hogy bírják a sok könyvet(tapasztalat),de a vállon átrakott táskák is jók,így legalább nem csak az egyik vállad van terhelve,hanem eloszlok...linkelek pár képet is: [link]
[link] "
:)
Köszi a válaszokat! :) utolsó:igen oldaltáskát szeretnék,mert eddig mindig hátitáskám volt,és néha csak az egyik vállamra raktam fel,mert nagyon kényelmetlen volt. :S Az oldaltáskát persze úgy akarom hordani,hogy keresztben legyen,tehát a súly eloszlik.
A második kép amit linkeltél.. xD olyan pénztárcám van. :)
az utolsó előtti nagyon tetszik. :)
A legjobbak a hátizsákok, egészségesek, és jól is néznek ki! Nagyon szeretem! :)
Nekem már 4 éve (középsuli eleje óta) ugyanaz a táskám van, Nike, terepminta-szerű formák vannak rajta, kicsi rózsaszín színezésekkel. Kutya baja sincs! :)
Mi majd szombaton veszünk új táskát, majd felrakom a képet(:
De biztos hogy hátizsák lesz.
12L
nekem budmil oldaltáskám van .. bár lehet veszek még újat,de nem tom az milyen lesz .. de az a lényeg h oldaltáska legyen szerintem az a legkényelmesebb
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!