Tinik, ti havonta menyi pénzt költötök körömlakk, smink, dezodor ilyesmi, és menyit vesztek? XD
Háát, kb. hetente veszek egy 250 Ft-os mini körömlakkot, sminket csak akkor veszek, ha elfogy, deo meg kb. kéthavonta, de az 5000 Ft mert nagyon érzékeny a bőröm. tehát 5-6000.
13L
Nem túl sokat, max hétvégén van lakkozva a körmöm, mert különben az ofőm kiakadna -.- De kb havonta-2havonta veszek 1et, 2t, az kb 2000 ft. Alapozó minden nap van rajtam, Azt havonta/2havonta 1x veszek, az olyan 1000-4000 ft között van, attól függ, hogy milyet veszek. Dezodorom van egy csomó, talán 3havonta veszek egy újat, az olyan 100-1500 ft.
Szájfényem is van rengeteg, de mindennap azt sem használok, és olyan 2havonta veszek egy újat, az szintén kb 1000-2000 ft.
Szempillaspirált nem használok, szemceruzát nagyon ritkán. Nyáron vettem az utolsót, de még hetedét sem használtam el :D
14/L
20:34 nem teljesen értem hogy most gúnyosan értetted-e, vagy tényleg :D:D
20:15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!