Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tinik mért tartják cikinek...

A tinik mért tartják cikinek ha vki néptáncol?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 19:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem egyáltalán nem ciki,egy pár osztálytársam is már jár pár éve :)

Ráadásul a tánctól megerősödik a vádlid is :)

Az egyik lány már vagy 4-5 éve jár ha jól tudom és olyan vádlija van hogy csak na :O olyan mint egy kő :D

2011. jún. 5. 19:48
 2/25 anonim ***** válasza:
13%
miért tán nem az? Nem az ókorban vagyunk már, h néptáncoljuk...
2011. jún. 5. 19:50
 3/25 anonim ***** válasza:
91%

Uccso:D

Egyébként nem tartják cikinek, ez csak a te elfogultságod a kérdésben.

2011. jún. 5. 19:54
 4/25 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem semmi nem ciki, ha valaki szívvel-lélekkel csinálja. Személy szerint nem szeretem a néptáncot, de mindenkinek más az ízlése, ha valaki szereti, ne azért ne csinálja, mert "ciki"...ezt egyébként is csak a korlátolt parasztok mondják.

21/l

2011. jún. 5. 19:55
 5/25 szamóca.. ***** válasza:
22%
"mindent ki kell próbálni, kivéve a néptáncot és a vérfertőzést"
2011. jún. 5. 19:58
 6/25 anonim ***** válasza:
42%
19:55 te most tényleg le korlátolt parasztoztad a kérdezőt?
2011. jún. 5. 19:58
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Régen én is néptáncoltam, majdnem egy évig. Senki nem szólt be érte, én szerettem és nem voltam különösebben rossz benne. Abbahagytam, elkezdtem mazsorettezni, aztán az egyik koreográfiánkban nagy hasznát vettem, mert majdnem 8 percen keresztül néptáncolni kellett miközben forgatod a botot. (:

Mondjuk, a sztorimat nem kérdezte senki, de ezzel arra akarok utalni, hogy nem ciki, sőt, még biztos jó lesz valamire a jövőben. Ha másra nem, hát majd a gyerekedet megtanítod rá. :D

15/L

2011. jún. 5. 20:04
 8/25 anonim ***** válasza:
15%
mert ciki
2011. jún. 5. 20:06
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán semmi ciki nincs abban, hogy van aki szeretné fenntartani a saját népe hagyományait, kultúráját. Nyilván sokfélék vagyunk, és nem mindenkinek ugyanazok az igényei, de azoknak, akik ennyire leszólták a néptáncot, ajánlanám, hogy egyszer próbálják ki. Amíg nem néptáncoltam el sem tudtam képzelni, hogy mennyire bonyolult is tud lenni. Nekem mindig jókedvet csinált, és csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni,vagy mozogni. Már nem táncolok, de sosem tartottam cikinek, vagy gáznak.

19/L

2011. jún. 5. 20:27
 10/25 anonim válasza:
Szerintem nem ciki,bár én nem szeretem. De viszont a pasim táncol,és szeret is.Tudja hogy én távol állok ettől a műfajtól mégi jól megvagyunk :D DE nem ciki.:D
2011. jún. 5. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!