Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tinik mért tartják cikinek...

A tinik mért tartják cikinek ha vki néptáncol?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 19:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

úristen! hát 100x inkább a néptánc, mint ezek a búzás latin táncok!

egy pasi szekszi, ha néptáncol. :D

én is szeretnék már elmenni táncházba, de nem tudok táncolni, szóval előtte kéne vennem pár órát az egyik ismerősömtől :D

2011. jún. 5. 22:00
 12/25 A kérdező kommentje:
én 7 éve táncolok már szóló versenyeket is nyertem csak v melyik nap beszóltak h mijen gáz meg ciki ha viki nép táncol...de engem nem nagyon izgat mert naon sok dolgot csinálunk az együttessel amit ők nem pl.:jövőhét kedden 1 hétre elmegyünk Csehországba
2011. jún. 6. 08:00
 13/25 A kérdező kommentje:
jah és mindenki nyávogott h vigyél magaddal lécci mondom: ha beálltok táncolni akk jöhettek ők meg erre : akkor inkább kiugrok a 2 rol mint h nép táncoljak:( és ez kicsit rosszul esett
2011. jún. 6. 08:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem a kérdezőt parasztoztam le, hanem azokaz a válaszadókat, akik szerint ciki...
2011. jún. 6. 10:05
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem ciki, szerintem nagyon jó és szép ápolni a kulturális hagyatékunkat. Annak idején én is jártam, de nekem nagyon tetszett (egyéb okok miatt hagytam abba).

Sokkal jobb mint a hiphop vagy miazatyámf@sza táncnak gúnyolt vergődés. Pedig az "menő".

2011. jún. 6. 10:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én már vagy 10 éve táncolok és egyáltalán nem tartom cikinek :)ha valaki szerint az, akkor nem kell vele foglalkozni. Ha táncolsz egy olyan csapat része leszel/vagy, amit mások sosem fognak megtapasztalni :D Én sosem bántam, hogy táncolok és nem is fogom. :) Örülök, hogy táncolhatok és számomra ez az első :)))
2011. jún. 6. 13:16
 17/25 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem az a korlátolt és gyökér, aki nem tudja elfogadni, hogy másnak másmilyen az ízlése.... A hip-hop nem vergődés... ennyi erővel a néptánc az, mikor egy rakás vénasszony ugrál, csapkodva a lábát, és közbe kiabálja, hogy "hujujujj"... na melyik a ciki?
2011. jún. 6. 15:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is osztálytársam néptáncol, egyáltalán nem ciki szerintem. Mondjuk én inkább nem vállalnám be , mivel nulla tehetségem van hozzá, de akinek tetszik akkor hajrá csinálja :D
2011. jún. 6. 17:13
 19/25 A kérdező kommentje:
kedves 15:57! nem csak az idős nők táncolnak mert a hugom (ahogy én is) most 4 évesen kezdett el táncolni és már együtt járunk szóló tánc versenyekre is
2011. jún. 9. 15:01
 20/25 anonim ***** válasza:
43%
nem is azért mondtam, csak hogy ennyi erővel lehetne erre is sztereotípiát aggatni
2011. jún. 9. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!