A tinik mért tartják cikinek ha vki néptáncol?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 19:45
21/25 anonim válasza:
Szerintem sem ciki. Imádom csinálni, és igen ennek van értéke. Lassan 12 éve táncolok és olyan sokat adott nekem a NÉPtánc és NÉPzene amiben nem hiszem hogy máshol részem lehetne. Tényleg nagyszerű embereket ismersz meg és egy olyan csapat tagja leszel ahol mindenkire számíthatsz. Nem mellesleg már ovi óta fiúkkal vagy összezárva és egész máshogy viszonyulsz hozzájuk mint azok a lányok akik 7. osztályban beszélgetnek normális dolgokról életükben először fiúkkal. Én mindenkit arra bíztatok ha teheti NÉPtáncoljon. Persze elfogadom azt is ha valakinek ez nem tetszik...
22/25 anonim válasza:
3 éves korom óta táncolok. Engem is mindenki bántott vele, meg hogy mi jó abban, hogy egyet jobbra, egyet meg balra lépek. Aztán a tavasszal látta az osztályom a gálánkat, amin csodálatos, bonyolult koreográfiákat mutattunk be. Tátott szájjal ámultak rajta. Megértették, hogy a néptánc nem csak egyet jobbra, egyet balra lépek tánc... :) 15/L
23/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nekem ez lesz a 11. éve, hogy elkezdtem néptáncolni. Nagyon szeretem! :)) Az én osztálytásaim se tartják menőnek, de szeretnek, és nem zavarja őket. Amúgy szerintem a népétáncos fiúk nagyon kezdeményezőek, és udvariasak, én legalábbis ezt tapasztaltam a csoporton belül. Persze a nyári kirándulások külföldön felejthetetlenek!! :D
24/25 Kata98h válasza:
Ez a 6. éve hogy táncolok [alsós osztályfőnököm javasolta akivel az óta is jóba vagyok (épp babát nevel)]ebben a tanévben lesz meg az alap vizsgám. (ha minden jól megy, mert idén is kell felvételiznem középsuliba) De szerintem nem ciki, volt olyan hogy az osztály több mint fele járt néptáncra :D
25/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat amúgy nekem is ez pont ma a 11. év h táncolok. az én osztálytársaim is szeretnek mindenkivel jóban vagyok ettől függetlenül csak érdekelt h mért tartják páran "cikinek".És szerintem egy táncos közösségbe tartozni a legjobb dolog!! A második családom! A külföldi és belföldi utazásain tényleg mind felejthetetlenek.
2012. dec. 27. 04:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!