Pici tinik mire föl van olyan k*va nagy szátok?
24 vagyok 4 éve taposom a malmot a közegészségügyben, szeretek öltözködni és bulizni.
Ahányszor ezzel a rohadt 12-16 éves korosztállyal találkozom le vagyok fikázva (mert gimnazista korúnak tűnök), h milyen gázul öltözködök, meg ilyen a kezem, meg olyan igénytelen a hajam... Ha napi 8-12 órában egy kórházban intézel ügyeket haldokló embereknek, nektek sem lesz időtök és türelmetek reggel hajat vasalni.
Mire föl olyan nagy a szátok, mikor anyuci pénzéből veszitek a márkás cuccokat, és azt hiszitek nektek a legrosszabb, mert mindennap suliban kell lenni meg hogy nem tudjátok megvenni a narancshoz a vodkát, csak kerülő utakon?
Mindannyian ilyen bunkók/szűklátókörűek vagytok?
ezt nem így kéne felfogni...
te nem voltál ilyen ennyi idősként?
olyan érzésem van hogy irigy vagy
a te koroszályod már felnőttnek számít, érett gondolkodásúak, intelligens emberek.
de vannak kivételek: itt vagy te.
16/L vagyok, punk.
-nem iszok kísérőt a vodkához
-nem általánosítok
-nem szólok be senkinek
-nem szoktam csak úgy szidni az embereket
-nem tartanak bunkónak
-én sem magam...
Tiniként szerintem te is megcsináltad a magad hülyeségeit (mert mindannyian megcsináljuk).
Az, hogy ki milyen munkát végez, nem a többi emberen múlik. Mellesleg ha nem szereted a munkádat, akkor miért nem tanultál valami más szakmát?
24 évesen testileg még ugyan fiatal vagy, de lelkileg már nem úgy tűnsz. Vagy a másik véglet, hogy még mindig gyerekesen gondolkodsz.
Felnőtt emberként miért bosszantod magad a tinik "vihogásán"? Ne várj tőlük felnőtt viselkedést- csak külsőleg tűnnek koruknál érettebbnek, lelkileg még gyerekek.
Szerintem neked leginkább magaddal van bajod, ezt tisztázd magadban. Ne savanyodj be fiatal korodra!
24/N
Nem tudom, mit pattogtok úgy? Akinek nem inge, ne vegye magára, ahogy a kedves kérdező is írta. Mindenkinek lehet saját véleménye. És ha ezt közzéteszi, akkor mi van? Különben meg szerintem igaza van, persze tisztelet a kivételnek. Kitartás!
18/L
Imádom a munkámat, mert nem egy irodában kell egész nap seggelni, jó embereken kell segítenem, mert manapság a jók kerülnek bajba, rohangálok, intézkedek pezsgek az éhbéremért. :)
Amúgy direkt fogalaztam így a kérdést, hecelődök, ügyeletes vagyok, és unatkozom. A bajb keveredett emberek is tüzijátékot néznek. :D
Utsónak köszi. :)
Hát én ezek után büszke vagyok magamra, mert 16 éves létemre különb vagyok, mint egy "24 éves".
Ezzel a kérdéssel most körülbelül lesüllyedtél az olyanok szintjére, akiket itt említesz. Sőt, merem állítani, hogy bőven lejjebbre.
Sértegetsz, provokálsz és úgy káromkodsz, mint egy 10 éves, aki ezzel menőzik a haveroknak, mert azt hiszi ettől menő.
Az pedig, hogy valaki igényes, hajat vasal stb. semmiképp sem függ össze azzal, hogy útszéli-e avagy sem.
Bár.. Mit várjunk egy nővérkétől, aki minimálbéren szenved. Hát lesül a bőr a képemről, hogy én is egészségügybe készülök, és ilyenek alapján fognak rólunk véleményt alkotni, mint te vagy.
Bár szerintem szimplán az irigység beszél belőled, hogy mások többre fogják vinni, mint te.
C'est la vie (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!