Pici tinik mire föl van olyan k*va nagy szátok?
24 vagyok 4 éve taposom a malmot a közegészségügyben, szeretek öltözködni és bulizni.
Ahányszor ezzel a rohadt 12-16 éves korosztállyal találkozom le vagyok fikázva (mert gimnazista korúnak tűnök), h milyen gázul öltözködök, meg ilyen a kezem, meg olyan igénytelen a hajam... Ha napi 8-12 órában egy kórházban intézel ügyeket haldokló embereknek, nektek sem lesz időtök és türelmetek reggel hajat vasalni.
Mire föl olyan nagy a szátok, mikor anyuci pénzéből veszitek a márkás cuccokat, és azt hiszitek nektek a legrosszabb, mert mindennap suliban kell lenni meg hogy nem tudjátok megvenni a narancshoz a vodkát, csak kerülő utakon?
Mindannyian ilyen bunkók/szűklátókörűek vagytok?
Igazatok van tisztelet a kivételnek, de ez a kérdés nem is a kivételeknek szólt. :S Akinek nem inge ne vegye magára.
Minden választ hasznosnak találtam, ha törlik, törlik.
Valahol ki kell ereszteni a gőzt, és ha a gyerekem ilyen lesz, akkor mint szülő is szégyellni fogom magam, mert vmit nagyon elb*sztam.
Elnézést a közönséges beszédért
Figyelj.Én 16 éves vagyok,lány.És én a bulik helyett egyfolytában inkább dolgozom,tanulók.
Én mindent elkövetek hogy jobb legyek.De nem a k*urvaságban.
Mellesleg, ha nem így fogalmazom meg senki nem válaszol rá. :D Próbáljátok ki!
Ez olyan dolog h a sztori magazint sem venné meg senki, ha a celebekről csupa szépet és jót írnának.
Szeretem kívülállók véleményét olvasni. :)
Ezt a kérdést inkább nekik tedd fel, ne nekünk. Ha meg ilyesmi miatt ennyire fel tudod magad idegesíteni, akkor nagyon sajnállak. Huszonnégy évesen meg kéne már tanulnod felülemelkedni ezeken a dolgokon, ha meg nem, akkor magadra vess. Nem itt kéne kiadnod a dühödet, főleg, mert mást is idegesítesz vele.
Komolyan azt hitted, hogy erre a kérdésre kapsz majd együttérző választ? Egyáltalán, kérdés ez?
15:46osigazad van, ez is mutatja, ha kérdés hirtelen felindultságból született.
Ha írnátok az én korosztályomról ilyen általánosságokat, azt megköszönném. :)
24 éves létedre elég szánalmasan írsz... Mit képzelsz te magadról amúgy? Ilyen nagyszájú, pofátlan, közönséges embert nem sokat láttam még.. Főleg nem 24 évest. Unokatesóm is 24 éves, de hogy ő ilyeneket mondana.. Elképzelni se tudom. Szerintem te még ezeknél a kis csicskáknál is primitívebb vagy. Csak sajnálni tudlak.
Amúgy nagyon is mentegetőzésnek hangzott. Ha ki akarod ereszteni a dühödet, menj le a konditerembe, és ne itt döglődj nekünk. Köszike. Vagy esetleg fel is akaszthatod magad, senkinek sem ártana, sőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!