Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennyi számít a súly?

Manyica kérdése:

Ennyi számít a súly?

Figyelt kérdés
173 cm magas, 84 kgos fiatal nő vagyok. Tudom, a számok alapján kövérnek hangzom, bár meg kell mondjam, a testem kissé ducinak, de arányosnak tűnik. A hasam sem nagy, egyedül a fenekemen és a lábaimon látom hogy nagyobbak, mint lenniük kellene, de ezeket öltözködéssel el tudom takarni, valamint szép, szabályos arcom van, így szerintem elég csinos vagyok. Sok kérdésben olvastam hogy fiatal lányok kérdezik vajon ők kövérek e, mindenféle képeket töltenek fel magukról, hog yidegen emberek rájuk mondhasság igen te kövér vagy, vagy nem, te hülye vagy, nem kövér... ennyire számít az nektek, hogy hány kilók vagytok? Hiszen nincs rátok írva, most rám is azt mondhatjátok így látatlanban hogy kövér vagyok a nyolcvan akárhány kilómmal, de bizos megfordulnátok utánam az utcán, nem azért mondom mert beképzelt vagyok, hanem mert van normális önképem. Vajon a mai lányoknak ennyire számít a súly vagy inkább azért számít nekik, mert a fiúknak és férfiaknak ennyire számít?

2012. dec. 7. 23:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
haha, najó be kell valljam, van egy két nagyon jó barátnőm akik szintén ilyen "magasabb pasi kell nekem" típusúak, bár a furcsa tény az, hogy közülük is a legjobb barátnőm egy olyan fiúval van már együtt két és fél éve aki vagy fél fejjel alacsonyabb mint ő :) na és mi a helyzet a nagyon magas lányokkal? a kosaras csajoknak sem lehet túl könnyű, vagy azoknak akiknek anyukájuk apukájuk, így ők maguk is meghaladják a 180-185 centit
2012. dec. 8. 00:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, tehát ha elkezdesz kondizni, vagy tömegnövelni, vagy nemtudom mit, akkor centiben vékonyabb leszel és formásabb, de súlyban több. Nem tudom mi az igaz ebből, csak valaki nemrég mondta.
2012. dec. 8. 03:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért feldobhatnál magadról egy fürdőruhás képet, mert oké, h Te nem látod magad daginak és jól érzed magad a bőrödben...de lehet, h csodálkoznál, h mások mit mondanak rád..Én épp akkora magassággal bírok, mint te de -20 kg-val (64kg)..:-) És engem is duciznak rendesen.
2012. dec. 8. 15:37
 14/14 A kérdező kommentje:
hát szerintem elég nevetséges ha 64kilósan téged leduciznak, már mit ne mondjak :D nem kell velük foglalkozni egyáltalán!
2012. dec. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!