67 kg túlsúlynak számit teherbeeséshez (173 cm)?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 16:09
1/8 anonim válasza:
Még nem teherbeeséshez sem számít túlsúlynak!!!
2/8 anonim válasza:
Semmilyen szempontból nem sok! :)
4/8 anonim válasza:
Dehogyis!! Nekem a dokim 76 kilósan mondott túlsúlyosnak és "engedélyezett" 7 kiló hízást..(176 cm vagyok) azon is jópáran kiakadtak hogy hol van az a túlsúlyhoz?? Egyébként 4 kilót szedtem fel, és 3.babám után most vagyok 67 kiló teljesen jól érzem így magam, nem érzem túlsúlyosnak magam. Jó még 2-3 kiló lemehetne de ha nem az se baj. Honnan gondoltad hogy ez túlsúly?
5/8 anonim válasza:
4 es vagyok, 14 kilót akartam írni :))
6/8 anonim válasza:
En is 173 cm vagyok, es 78kiloval kezdtem a terhesseget. 20kilot hiztam, most mar a masodik baba utan vagyok 73kilo. Szerintem sok, de nem tulsuly!! Marmint magamon soknak erzem, tehat a te sulyod egyaltalan nem sok!
7/8 anonim válasza:
Simán sem vagy túlsúlyos.
Tudom sokan mondják hogy számít, az első babámnál nagyon sokat próbálkoztunk, akkor voltam kb. 95 kg. A második baba viszont elsőre összejött, pedig akkor több voltam sajnos.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Lassan fél éve próbálkozunk már a babával,de egyelőre nem akar jönni. Gondolkozom,hogy mik lehetnek azok a közrejátszó tényezők,amik esetleg gátolhatják. Egyáltalán nem iszom alkoholt,nem is cigiztem soha,férjem sem,elvileg egészségügyileg is rendben vagyunk. Olvastam már róla,hogy a súlyfelesleg is csökkentheti a teherbeesés esélyét,de akkor ezek szerint 2-3 kiló még nem számit annak. De azért próbálok jobban odafigyelni,hogy minél egészségesebben táplálkozzam.
2012. okt. 24. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!