Milyen vitaminokat ajánlanátok még terhesség előtt, teherbeeséshez?
8 hónapja próbálkozunk (több-kevesebb lendülettel) a babával, az elmúlt hónapban elkezdtünk vitaminokat szedni, hátha segít, ártani gondolom nem fog:
- 1000mg C
- 50µg D3
- 400mg E
- férjemnek ezeken kívül sima multivitamin, nekem femibion800
- nekem még ginseng royal jelly
Egész olyanok vagyunk mint egy cuki idős házaspár, de ezen ne múljon a siker.
A fentieken túl, tudtok még olyan vitaminról, ásványi anyagról, aminek a hiánya meddőséget okozhat, és nem ártana szednünk?
Egyébként velem első ránézésre minden OK, nincs panaszom, UH alapján szép petefészkem meg nyálkahártyám van, normál ciklussal és peteéréssel (persze tudom ezer más meddőségi ok lehet még...). A férjemet még nem vizsgálták.
Őszintén? Szerintem felesleges ennyi mindent szedni!
Tesóméknál sem jön sajnos a baba és a dokija azt mondta a sógornőmnek,hogy ha netán valamiféle vitaminhiány miatt nem jönne a baba, annak már elég látványos tünetei lennének!
Szerintem max. e vitamint egyetek!
Köszi a választ!
Persze, nyilván a vitaminhiány önmagában nem okoz meddőséget (bár a D3-ról elég komoly dolgokat hallani), de hátha részben ez is elősegíti a dolgokat.
Nem vagyok orvosellenes, ha idén nem jön össze, jövőre alaposabban kivizsgáltatjuk magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!