Mit tegyünk még meg a teherbeesés érdekében?
Barátom elkezdett c vitamint szedni "inni".èn most szedek valami bogyót (Folio Forte),emellett multivitaminozok,és inni fogom a teákat ha megjött a menszim.
Már több mint egy éve próbálkozunk eredménytelenül,párom volt dokinál is,nálla van egy kis gubanc.
Van még valami ami hasznos lenne számunkra?
Remélem sikerült kielégítenem a kíváncsiságod! Csak sorrend nincs írva. Én a helyedben elmennék egy endokrinológus nőgyógyászhoz, ő szépen elkezd kutakodni. Én már az itt leírtakból rengetegen túl vagyok, és van amire vizsgálat nélkül is rájöttünk hogy rendben van. + vannak az alternatív módszerek. Sok sikert!
Én kipróbálnám a gyógynövényeket: palástfű-cickafarkfű ivást, illetve Premens tablettát is próbáltam szedni egy időben, és most egy jó ideje méhpempőt eszem a párommal együtt. Minden hatékony tud lenni, attól függ miben van szükségetek segítségre.
Sok sikert kívánok nektek! Jöjjön a baba mihamarabb!
Leírom az én történetem, hátha ötletet és erőt merítessz belőle.
Januárban kezdtük a vizsgálatokat, mindkettőnknék kb minden rendben volt (én 3 hónap bromot kaptam magas prolaktin szintre, párom pedig vitaminokat mert a minőség nem volt túl jó).
Január óta szedtem az Elevitet, párom extra adag C vitamint, magnéziumot szedtünk még de semmi sem segített. Aztán az első Clostis hónapban pozitív lett a teszt. Majd rá pár napra elvetéltem.
Összetörtünk, kikészültünk, teljesen feladtuk.
A vitaminokból tutira nem volt hiány, mert már olyan régóta szedtük, hogy minden készletet feltöltöttünk. Minden kivizsgálásunk szuper volt.
Ekkor elkezdtük szedni a méhpempőt (csakis méhésztől vett tiszta méhpempőt), na mondom ezt még megpróbáljuk. És a második hónapban (amikor a méhpempő már kezd hatni), mindenféle gyógyszer, rásegítés, méricskélés és vitamin nélkül ismét pozitív lett a teszt. Tehát nekünk ez bejött.
Összességében ami nálunk bevált:
1- feladás
2- vitaminkészlet feltöltés
3- méhpempő
Ja és persze semmi egészségügyi gond ne legyen/vagy kezelve legyen.
Remélem segítettem.
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!