Lehet, hogy hülyeség, de?
Mostanában sokat olvasgattam itt, és nem tudom megérteni, hogyan fordulhat elő az, hogy rengeteg pár hónapokig, évekig próbálkozik, nincs semmi gond, és mégsem jön a baba, sok tininek pedig egy nem védekezős alkalomból sikerül a baba.
Ti nem gondoltatok még erre?
Mert így a normális. Több embernek jön össze könnyebben, mint amennyinek nehezebben, de a nehézségeket megosztják egymással akik sikertelenül próbálkoznak, de nem olvastam soha olyat, hogy külön topik nyílt volna azoknak, akiknek könnyen összejött:D
A másik oldal meg az, hogy több tini nm lesz terhes védekezés nélkül nemi élet esetén, mint amennyi az lesz, de a problémákat osztják itt is meg, arról sem nyílt külön topik, hogy ki szexel régóta védekezés nélkül, mégsem tehres:)
Tehát nem olyan gyakori, mint gondoljuk, csak az internet jóvoltából mindenről értesülünk, ami negatív:)
Ezen én is gondolkodtam.
Talán aki sokáig próbálkozik és rágörcsöl a dologra,lehet,hogy hatással van a teherbeesésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!