1/17 anonim válasza:
Hát hogyne. Kezdj el hányni, és 40 kilóig meg se állj...
2/17 anonim válasza:
óó hát persze... -.-" és akk én mit mondjak majdnem 80 kilóval ? :DDDD
4/17 anonim válasza:
egyáltalán nem, nézd meg a BMI-t
5/17 A kérdező kommentje:
Oké,köszi,mert én pont ennyi vagyok,de engem szoktak csúfolni,hogy disznó vagyok stb.
2012. aug. 26. 17:04
6/17 anonim válasza:
Irigyek.meg hülyék,ha fiúk akkor meg tetszel nekik :D
7/17 anonim válasza:
Aki szerint Te disznó vagy, annak az értelmi képességeivel nagyon komoly bajok vannak! Nagyon is szép vagy, eszedbe ne jusson fogyni!!!
8/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Pont jó, mert a magasságodból vonj ki 111-et, és megkapod azt a súlyt, aminek lenned kell. 54 kg-nak kellene lenned. :) Hány éves vagy?
9/17 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.
2012. aug. 26. 17:18
10/17 anonim válasza:
én 163 vagyok és 50 kiló, ha egyenes arányosságban nézzük a te súlyodhoz meg magasságodhoz, akkor én is dagadt vagyok. ap.csába...
amúgy én folyton hallgatom hogy hízzak, mert sovány vagyok. attól is függ ez, hogy hogyan oszlik el rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!