Ennyi számít a súly?
Nekem annyiban számít,hogy én is eléggé sovány vagyok (170cm/58-59kg) és másrésztrészt a soványabb,kisebb (vagy formás) fenekű és mellű lányokat szeretem.És mellesleg furán nézne ki,ha a párom 10 kg-val több lenne nálam. De attól függetlenül a súlyomhoz képest +5 kiló még belefér ha persze esetleg nem 150cm az illető.
De van aki meg pont a teltebb lányokat szereti és ami nekem szép az legebézi. Nem mindenki a soványakat szereti,egyszerűen ízlés kérdése..
Volt olyan lány akin hiába volt bő 10 kiló felesleg,mégis akár össze is jöttem volna vele annyira szimpatikus volt személyiségre.
És igen,egyébként én is néha ugyanígy meglepődök,hogy a nőknek meg annyira számít a férfiak magassága. 18/F
172 cm vagyok és jelenleg 60 kiló, kb 10 kiló fogyás után. Jelenleg jól érzem magam a bőrömben. És hogy miért akartam lefogyni? Sok oka van. Mert nem éreztem magam egészségesnek akkor, nem tudtam futni, nem voltam fitt, és a mai kor lustasága és kajálós társadalma egyenes úttal vezet minket rengetegféle mostani kori betegséghez. Nem egyik napról a másikra. De nekem nem mindegy, hogy 90 évesen végkimerülésben, vagy 50 évesen cukorbetegen halok meg. Ez most egy kirívó példa volt, sok helyen meg lehet támadni, persze, viszont ha egy kicsit megpróbálsz nem vitázni kezdeni, van abban valami, amit mondok. Sokkal jobban oda kéne figyelnünk magunkra. Lehet, hogy nem érzed magad kövérnek, viszont egyszerűen egészségügyileg is sok az a 84 kiló.
Másrészt egyetértek veled. Egy barátnőm bulimiás. Engem kiskoromban rengeteget csúfoltak, mert kicsit (hangsúlyozom - kicsit) dagi voltam. És ezután az iskolában is... másképp néztek rám. A gyerekek szerintem még kegyetlenebbek azokkal, akik mások, viszont a felnőttek között is hátrányos helyzetben vannak a kövér emberek. Soha nem akarnék többet kövér lenni. Rengeteget számít szerintem.
Igen, megértem amit mondasz, saját tapasztalatból is átéltem. Még tinédzser koromban egyszer nagyon sokat lefogytam, akkor 58 kiló voltam és csak egy picit alacsonyabb a mostani magamnál és igen, nagyon szépnek látom magam azokon a képeken, amik akkor készültek rólam. de az a fura, hogy most, ha visszaemlékszek arra az időszakra, emlékszem, kövérnek éreztem magam, pedig egyáltalán nem voltam az. ma, bár sokat híztam ahoz a súlyhoz képest, sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok magammal. az egészség fontos, ebben nagyon igazad van, de engem például nem korlátoz a súlyom, ugyanúgy el járok másfél órás zumba, néha pilates edzésekre mint a karcsúbb lányok, és az orvosi vizsgálatok is azt mutatják hogy rendben van a vérem, mindenem (le is kopogom :)) szerintem a testi egészség mellett legalább ugyanolyan fontos a lelki is!
és igen, a magasság is érdekes kérdés a fiúknál. bár szerintem ha egyszer valaki beleszeret valakibe, akkor nem a magasság lesz a döntő :) bár nemtudom, vajon nem ugyanígy gondolkoznak a fiúk is? melyik férfi vagy fiú akarna nála két fejjel nagyobb nővel járni? :D ezenek a dolgokon sajna nem lehet segíteni, hiába futsz vagy diétázol :(
Én is fogytam nemrégiben egy jó 30-ast (28 Kg-t) és kicsit megváltozott a kinézetm. + jó dolgok, hogy nem fáj már a derekam vagy a gerincem meg nem félek annyia a beszólásoktól
Rossz, hogy ugyanolyan komplexusos visszavonult vagyok, mint azelőtt.
3-as vagyok:
magasságról: én azokról a nőkről beszélek akiknek (mellesleg nincsenek kevesen) elvárás,hogy a férfi legyen minimum 10 centivel magasabb mint ők,mert ha nem akkor "nem is tud felvenni egy rendes magassarkút..meg hát,hogy néz az ki.."
Nah vannak ilyen típusú férfiak is,nekik számít az,hogy mennyit mutat a mérleg amikor ráállsz.
Messziről el kell kerülni mindkét nemnél az ilyeneket,már akinek ilyen problémái vannak és meg van oldva a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!