Lányok/nők! Ti mennyire tartjátok szépnek magatokat?

10/5 pontot adnék magamnak.
Nagyon nagyon szép szemem van, kék, valahogy olyan világítósan kék, nagyon szeretem. A probléma a látásommal van, nagyon rossz a szemem, ezt nem szeretem magamon.A bőröm iszonyú zsíros, pattanásos, mitesszeres,mellem konkrétan semmi nincs (A-s melltartó is nagy rám), de akármit megehetek, akkor sem hízok el.A lábam, kezem hatalmas, pedig alacsony lány vagyok 160 centi.
Ezen kívül nagyon sokat, szinte a maximumom kihozom magamból. Jól sminkelek, el tudom rejteni az arcom aránytalanságait, a pattijaimat meg igyekszem kordában tartani. Nem vagyok szép nő, de nemcsak a szép nő lehet boldog :)

10/8
Szerintem inkább sok APRÓ hibám van, amit ha kezeltetnék végre igazán szép is lehetnék, de inkább szeretem eltusolni.. sajna nem hozom ki magamból a maximumot, hanem csak siránkozom.

Az arcomat nagyon szépnek találom, vagyis szerintem olyan kis bájos-helyes vagyok, nem az a tökéletes szépség.
A testemet viszont nagyon nem szeretem.:(
Túl alacsony vagyok, és tömzsi, mellem és derekam nincsen...

Hát nem túlzottan.
Elálló füleim vannak, szabálytalan fogsorom, állandóan karikás a szemem, ami ráadásul még pici is, háj is van rajtam, plöttyedt vagyok jónéhány helyen. Az arcomon van egy nagy sebhely, ami nekem már nem tűnik annyira fel, de biztosan visszataszítja azt, aki először néz rám.
A melleim szépek, elég jó a méretük is (75B), csak lógnak kicsit. A lábfejem is szép, de ez max. egy lábfetisisztát érdekel. A kezem csak félig szép, virsliujjaim vannak, de a körmeim alakja szép. A hajam mostanában szebb, nem olyan száraz, de általában kócosan kell hagynom, hogy álljon valahogy, de kócosan meg kissé igénytelennek hat, ha meg vasalom, azabaj... A színe is kicsit fakó, és nem nő a mellemnél tovább, vagy még addig sem.
Az alakom nem túl jó, a hasam hájas, és gyakran puffadok, így még nagyobbnak tűnik. Derekam van, viszont ami deréktől lefelé jön, az nem tetszik. Nagy és formátlan a seggem, vastag a combom (körte alak), és a térdeim is csorbák kicsit.
Vannak rajtam szép dolgok még (pl. sötétbarna szemem, hosszú szempilláim), de ezek olyan aprók, hogy nem sokat dobnak rajtam.
Összességében 10/4.

az alakom szinte tökéletes (bár elég alacsony vagyok,ezt lszámítva), 10/9
az arcommal nem vagyok megelégedve, elég hosszú az orrom, és vannak anyajegyeim. 10/4
a hajam elég gyorsan zsírosodik, és elég kevés. de a színét szeretem (aranyszőke). szóval ez 10/4
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!