Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ti mennyire...

Lányok/nők! Ti mennyire tartjátok szépnek magatokat?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 19:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8/10. Az arcom különlegesen gyönyörű, a hajam olyan hosszú és extradús, hogy alig bír ki egy 2 órás edzés még 4 hajgumival sem. Vékony, nőies alkatom van, amiért sokat küzdök, a mínusz két pont levonás a kis mellem miatt van, amit gyűlölök. Összességében kihoztam magamból a maximumot.
2012. dec. 6. 20:26
 12/22 anonim ***** válasza:

10/5 pontot adnék magamnak.

Nagyon nagyon szép szemem van, kék, valahogy olyan világítósan kék, nagyon szeretem. A probléma a látásommal van, nagyon rossz a szemem, ezt nem szeretem magamon.A bőröm iszonyú zsíros, pattanásos, mitesszeres,mellem konkrétan semmi nincs (A-s melltartó is nagy rám), de akármit megehetek, akkor sem hízok el.A lábam, kezem hatalmas, pedig alacsony lány vagyok 160 centi.

Ezen kívül nagyon sokat, szinte a maximumom kihozom magamból. Jól sminkelek, el tudom rejteni az arcom aránytalanságait, a pattijaimat meg igyekszem kordában tartani. Nem vagyok szép nő, de nemcsak a szép nő lehet boldog :)

2012. dec. 6. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Én meg vagyok eégedve magammal. Persze, vannak hiányosságaim, d emegtanultam elfogadni őket, és inkább azokra koncentrálok, maik tényleg szépek rajtam. A vékony derekam, a szép szemem, a hosszú, fényes hajam, a kerek fenekem, hosszú lábaim. Kit érdekel, hogy kicsit nagyobb az orrom, és kisebb a mellem? Én ezt elfogadtam, így szeretem magam. Nem azt értékelem, hogy mennyire vagyok jó csaj, mert ez relativ, azt értékelem, hogy mennyire fogadom el magam, és vagyok elégedett magammal: 10/9
2012. dec. 6. 22:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Szépnek tartom magam, nincs velem különösebb gond. Ami hiba volt azt kijavítottam, vagy folyamatban van. Pl rossz fogak, bőrhibák. Ezen kívül szép vagyok, mások is annak tartanak, szóval nincs bajom magammal.
2012. dec. 6. 23:11
 15/22 anonim válasza:
10/0 Undorítóan nagy, görbe orrom van, vékony szálú lelapuló hajam, összevissza álló szemöldököm, kis mellem, semmi alakom, x lábaim, semmi seggem és ráadásul még fogynom is kellene... 21/L
2012. dec. 7. 01:28
 16/22 anonim ***** válasza:

10/8

Szerintem inkább sok APRÓ hibám van, amit ha kezeltetnék végre igazán szép is lehetnék, de inkább szeretem eltusolni.. sajna nem hozom ki magamból a maximumot, hanem csak siránkozom.

2012. dec. 7. 06:15
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!:) Látom, hogy azért vannak, akik elégedettek magukkal, ennek persze nagyon örülök. Persze, a szépség nagyon szubjektív dolog. Nem lehet mindenkinek tetszeni, és nem lehet mindenkinek megfelelni. Szerintem a legfontosabb, hogy elfogadjunk magunkat olyannak, amilyen, hiszen melyik a jobb: egész életünkben azon keseregni, amilyenek sohasem leszünk, vagy elfogadni magunkat és boldogan élni?:)) Sajnos nekem még nem sikerült elfogadnom magam... :/
2012. dec. 7. 15:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Az arcomat nagyon szépnek találom, vagyis szerintem olyan kis bájos-helyes vagyok, nem az a tökéletes szépség.

A testemet viszont nagyon nem szeretem.:(

Túl alacsony vagyok, és tömzsi, mellem és derekam nincsen...

2012. dec. 7. 16:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát nem túlzottan.

Elálló füleim vannak, szabálytalan fogsorom, állandóan karikás a szemem, ami ráadásul még pici is, háj is van rajtam, plöttyedt vagyok jónéhány helyen. Az arcomon van egy nagy sebhely, ami nekem már nem tűnik annyira fel, de biztosan visszataszítja azt, aki először néz rám.

A melleim szépek, elég jó a méretük is (75B), csak lógnak kicsit. A lábfejem is szép, de ez max. egy lábfetisisztát érdekel. A kezem csak félig szép, virsliujjaim vannak, de a körmeim alakja szép. A hajam mostanában szebb, nem olyan száraz, de általában kócosan kell hagynom, hogy álljon valahogy, de kócosan meg kissé igénytelennek hat, ha meg vasalom, azabaj... A színe is kicsit fakó, és nem nő a mellemnél tovább, vagy még addig sem.

Az alakom nem túl jó, a hasam hájas, és gyakran puffadok, így még nagyobbnak tűnik. Derekam van, viszont ami deréktől lefelé jön, az nem tetszik. Nagy és formátlan a seggem, vastag a combom (körte alak), és a térdeim is csorbák kicsit.

Vannak rajtam szép dolgok még (pl. sötétbarna szemem, hosszú szempilláim), de ezek olyan aprók, hogy nem sokat dobnak rajtam.

Összességében 10/4.

2012. dec. 7. 19:51
 20/22 anonim ***** válasza:

az alakom szinte tökéletes (bár elég alacsony vagyok,ezt lszámítva), 10/9

az arcommal nem vagyok megelégedve, elég hosszú az orrom, és vannak anyajegyeim. 10/4

a hajam elég gyorsan zsírosodik, és elég kevés. de a színét szeretem (aranyszőke). szóval ez 10/4

:)

2012. dec. 8. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!