SZÉPNEK vagy CSÚNYÁNAK Tartjátok magatokat?
Néha szépnek, néha csúnyának. Sok minden meghatározza, hogy melyik vagyok éppen.. pl.: eleget aludtam-e , a stressz, a kedvem: boldog vagyok-e vagy szomorú, ha sírok.. ilyesmik. Nem lehet kijelenteni konkrétan, hogy a egy ember szép, vagy sem. Szubjektív fogalom a szépség és nagyon sok befolyásoló tényezője van.
20/L
Csúnyának, mert ilyennek születtem...
14/L
Tükörben általában kifejezetten helyesnek:D
Viszont képeken van ahol nem igazán vagyok kibékülve magammal, és van ahol meg szintén jóképűnek látom magam szóval változó.
19f
Általában a kettő között. Úgy elvagyok magammal. Nem kapok sírógörcsöt, ha a tükörbe nézek, viszont nem is vagyok elragadtatva magamtól, hogy milyen szép lennék.
22/L
Általában szépnek tartom magam mert szépek a szemeim de van amikor tök zsíros a hajam,pedig most mostam meg áramos,meg pattanásos a bőröm. De az elmúlt két napban szépnek tartottam magam :D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!