Lányok/nők! Ti mennyire tartjátok szépnek magatokat?
10-ből 3.
Nem tetszik az orrom, az arcformám, lelapulós, gyér vékonyszálú hajam van, és nem szép a fogsorom sem.
Miteszeres,pattanásos a bőröm persze nem durván,csak itt ott megjelenik pár db és nagyon zavaró.
10/4
nem vagyok kibékülve az alakommal, a súlyommal (3-4 kilóval lennék csak kevesebb), csúnya karikák vannak a szemem alatt (örökletes), nem szeretem az orromat, a fülem eláll, a hajam hülye állagú, zavaróan széles a vállam, alaktalanul nagy a mellem.
a számat szépnek találom, és a szemem színét is.
18/L
Nem tartom magam csúnyán. Vannak pillanatok amikor meg vagyok elégedve magammal hibáim ellenére is. Mint például lehetne szálkásabb a hasam feszesebb a combom. Kisebb az orrom. Hosszabb hajam, barnább és szebb bőröm ami igy se rossz annyira.:
17/l
Én külön pontoznám az arcomat és a testemet:
Test: nagyon nem szeretem, van rajtam 20 kg felesleg, viszont sok mindent lehet kihozni belőle, és magas vagyok, ezért 10/3 pontot adnék rá.
Arc: szinte teljesen meg vagyok elégedve vele, különleges arcom van, nem cserélném el senkiével. Egyedül a bőröm az, ami miatt levonnák egy pontot, sajnos pattanásos vagyok, de nem olyan vészes, meg gyakran piros is... 10/9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!