Mit csináljak ha nem tudom elfogadni magam?
Nagyon utálom magam,semmi önbizalmam nincs.Ez abból adódik,h kicsit kövér vagyok,163 cm,60 kg,és a lábaim nagyon tuskók:(
itt egy kép: [link]
nagyon undórító a lábam!:(másrészt meg úgy szörösödöm mint egy férfi!:(ez még nem is olyan angy próbléma,mivel epilálok,ahol csak tudok,de a karom nagyon ronda!mert az amugyse vékony szőrömet a sok borotvállással megerősítettem,és mostmár hiába epilálok,nem sima,mindig szúr,és látszódnak a borosták:(ezért még e legnagyobb melegben se veszek fel pólót.már rövidnadrág is nem is tudom mikor volt rajtam,talán 3éve.ezért utálom a nyarat is,egész nyáron bent vagyok a szobában a gép előtt,és nem csinálok semmit se!már depis vagyok.most megyek középsuliba is,nagyon be vagyok szarva,h mi lesz velem.:((félek,rettegek!segítsetek,HELP!15/l
vegyél csinos rucikat, csináltass csinos frizurát, járj futni.. esténként igen kellemes..vagy bicajozni, egyél egy nap többször keveset, este már csak zöldséget gyümölcsöt, amint látom elég fehérke vagy, napozz az udvarban..
Régen én sem értettem, hogy miért nem tudom magam elfogadni.. aztán idővel rájöttem h új frizura, szemöldök szedés,új csinosabb ruhák,pici smink csodákra képes..
én szurkolok neked :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!