Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfogadni magam?

Miért nem tudom elfogadni magam?

Figyelt kérdés

Miért érzem azt, hogy mindenki szebb nálam?

Utálom a melleimet, mert aránytalanok....

Utálom a testalkatomat, mert ducibb vagyok. A párom sem tud több önbizalmat adni nekem... Egyszerűen nem megy. Nem tudom elfogadni magam.... :(

Mit tehetnék? :S

2011. febr. 3. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress a neten olyan alkatú és adottságú lányokat mint te. Nézd meg hogyan öltöznek, milyen ruhák állnak jól rajtuk. Pl:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kicsit törődj magadddal, menj el fodrászhoz, szaunába, tedd rendbe a körmeidet, csinálj egy illatos kádfürdőt, bármit amitől szebbnek érzed magad. Járj sportolni, mert a mozgás boldogsághormont termel (egy kiadós kirándulás után nehezebb bedepizni). Emellett persze ajánlatos nem 0 kalóriás diétán lenni mert el fogsz ájulni. A diétát felejtsd el, csak tönkreteszed az emésztésed és gyomorfekélyt kapsz. Helyette ajánlom a kiegyensúlyozott, egészséges főzés megtanulását.

Pár úszógumi még nem a világ, ettől még lehetsz jó csaj. De nem ilyen hozzáállással, szóval ne frusztráld magad photoshopolt álomképekkel.

Remélem segítettem.

2011. febr. 3. 21:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el egy sminkeshez, ő majd elmondja milyen színek állnak jól, milyen alapozót kéne használnod, gyakorold otthon a túsvonalat is. Kozmetikushoz menj el és szépen kiszedi a szemöldököd pár fillérért. Tádám, egyből szebb az arcod :) Tedd magad olyan emberré, amitől érdekesebbnek látod majd magad! Pl, csinálj új frizurát, merészebb színnel, nem a megszokottakat kell megtartani! Szőkét pl, loknikkal, vagy esetleg világosbarna hajat egyenesen... Menj el úszni, esetleg futni, Vagy vegyél teleshopnál Olyan övet amitől "lefogysz" az csodákra képes,de akkor is eddz 1 picit... Magassarkúkat is kipróbálhatod diszkrétebb fajtából.Úgy menj az utcán, hogy sugározzon belőled az önbizalom, Mosolyogj,és a világ is vissza mosolyog rád,hidd el!
2011. febr. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!