Nem tudom elfogadni magam!?
velem is ez van néha.beállok a tükörbe és egyszerűen ki nem állhatom magam,rádöbbenek,hogy csúnya az arcom,kicsi a mellem,nem jóm a hajam.majd később,ha jobban átgondolom,mégsem vagyok egy bányarém.xD
és biztos vagyok benne,hogy te sem.de ez csak akaraterő kérdése,hiszen nem tehetsz mást,el kell fogadnod magad így ahogy vagy.ne a negatívumokat nézd,hanem keresd a pozitívat.: )
remélem tudtam segíteni.
14/L
13-14 évesen én is így voltam vele, majd kinövitek, nyugi. (:
22L
Tudom milyen az érzés.. már velem is volt sokszor ilyen mikor belenéztem a tükörbe.fúj??!igen.. volt egy ilyen időszakom.még néha most is de a környezetem is sokat segít mer egyre több pozitívat kapok és mikor így a tükörbe nézek.. fúúú tényleg milyen szép vagyok:D és egyre több önbizalmam van.
Szóval ne keseredj el! Biztos benned is van szép csak alapból úgy mész oda a tükörhöz. Legyen sok önbizalmad és legyél büszke magadra mert akkor a környezeted is máshogy fog rád nézni. Érdemes kiemelned a szép testrészeid:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!