Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfogadni magam?

Miért nem tudom elfogadni magam?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy nagyon jól nézek ki és ha meglátnám magamat külső szemlélőként én is ezt mondanám; hosszú szőke egészséges hajam van, az arcom is jó lenne, ha nem lennének patik, nincs sok, de annyira azt gondolom, hogy az a világ közepe, hogy már is nem gondolom magam szépnek. A testemet is jónak tartják, vékony derekam van, a fenekem is jó, hosszú formás lábaim vannak, a melleim is pont jó méretűek, de a hasamon van egy kis háj, meg úszógumim is van de nem sok, de ez is nagyon elkeserít. Minden nap sportolok, hogy eltűnjön, rengeteg vizet iszom, hogy tisztuljon a bőröm, a legjobb kozmetikumokat használom, rengeteget időt és pénzt ölök bele azért, hogy valahogy kinézzek és mégsem tudom elfogadni magamat. Más lányok, akik 20 kiloval nehezebbek nálam, és csúnyább az arcuk sokkal magabiztosabbak. Miért van ez?:(
2011. márc. 30. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Azért mert először magaddal kell kibékülnöd és el kell fogadnod magadat.Van nálad 1000-szer csúnyább lány is.Pár pattanás meg nem a világ vége: D Nekem is van..nem is egy.Majd eltűnnek.Azt nem tudom,hogy jársz-e kozmetikushoz,de egy hónapba járj el minimum egy-egy kezelésre ha nagyon zavar: ) Nyugi,az olvasottak alapján szép vagy és jó az alakod: D Békülj ki magaddal és hagyd meg az ilyen aggodalmaskodást a nálad sokkal csúnyábbaknak: D
2011. márc. 30. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
fasz kell neked
2011. márc. 30. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocs hogy ezt írom, de te is az a tipikus hülyenő vagy aki mindenképp tökéletes szeretne lenni és nem képes felfogni hogy az lehetetlen. Mindig lesznek nálad szebbek. Nem lehetsz a legjobb. Neked túl sok időd van ilyen baromságokon gondolkodni, keress valami elfoglaltságot. Vagy egy pasit aki majd elmondja minden nap hogy jajdeszép vagy, mert nem lehetsz ronda a leírtak alapján.

A szépség nem tart örökké, inkább arra kéne koncentrálnod aki belül vagy. Tanulni, stb... azzal még mész is valamire.

2011. márc. 30. 20:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Első, köszi a tippet, remélem beválik. :)

Második, kedves hozzászólás, egyébként van barátom.

Harmadik, a tipikus hülyenőben 100%-ig igazad van, mint már mondtam barátom van. Annyira azért nincs sok időm, rengeteget tanulok 4.7 az átlagom és nem egy kis szakközép random suliba járok.

Próbálkozom, hogy elfogadjam magam.

Köszi a válaszokat.

2011. ápr. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!