Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből egy vállalha...

Szerintetek ebből egy vállalható kinézetet össze lehet hozni?

Figyelt kérdés

Jelenleg így nézek ki, tudom, eléggé Quasimodo felé konvergál a kinézetem.

[link]

2012. nov. 18. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, és még valami: amikor vásárolsz, mielőtt vennél bármit is, találd ki a stílusodat. Inkább járj végig egy csomó boltot, anélkül, hogy vennél bármit is, próbálj össze színeket, stílusokat. Amikor kitisztult, mi áll jól, milyen karakterű és színvilágú ruhákra van szükséged, akkor kezdj el csak pénzt is költeni rá, mert így tuti nem fogsz mellé! Nem kell egyszerre sok mindent venni, hanem mindig csak azt, amire szükséged van, de akkor már tudatosan olyat kell választanod, ami jól áll, és nem utolsósorban hordható a többi "új éned" cuccokkal. :)

Így szép fokozatosan, egyszeri nagyobb kiadás nélkül áll össze az új ruhatárad. A régiekből pedig mindig szelektáld ki a legelőnytelenebbeket, amint veszel helyettük újat.

2012. nov. 19. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem próbáld ki a szakállat, bár nekem speciális ízlésem van, lehet a többiek nem fogják osztani, de egy próbát megér.

[link]

1-est, a 3-ast és a 4-est próbáld meg.

Szerintem azért is állna jól, mert kicsit beesett az állad és talán így "előre hoznád"

Nézd csak egy két kép biztatásnak:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 19. 19:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, és nyugodtan hordj nyáron aviátor napszemüveget:

[link]

[link]

Én még olyannal nem találkoztam akinek ne állt volna jól :)

2012. nov. 19. 19:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Ott még nem tartok, hogy szakállam, vagy borostám legyen:)

Amúgy nekem is az a legnagyobb problémám, hogy az bőröm nem túl szép.Próbáltam már egy nagycsomó dolgot, az élesztős arcpakolástól az iszapos arclemosóig mindent.Nem igazán javult semmitől.Aztán megelégeltem, elmentem bőrgyógyászhoz, írt fel Zyneritet.Itt az oldalon nagyon dícsérik, hogy 1 hét alatt látható változást hoz, viszont nekem egy hónap alatt sem csinált semmit.Egy dolog volt, ami használt, az az Aknesol volt, de betiltották.Mos újra van, majdnem elfogyott egy üveggel, de mostmár ez sem hat.Nem tudom, most mit csináljak már vele tényleg.

2012. nov. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!