Szerintetek ebből egy vállalható kinézetet össze lehet hozni?
Mit kellene vele kezdeni?
Hát úgy semmi kb.
Arcápolás, mindenek előtt. A szép tiszta arcbőr fontos! Második, hogy növeszd meg egy kicsit a hajad: annyira, hogy ha elmész egy jó fodrászhoz, ki tudjon belőle olyat hozni, ami illik az arcformádhoz. A Hozzád illő hajviselet nagyon sokat dob a megjelenéseden, ápoltabbá, igényesebbé teszi.
A harmadik lépés, hogy a ruházatodban megtaláld a saját stílusod. Erre időt kell szánni, sok boltba elmenni, sokféle összeállítást kipróbálni magadon. Ha van egy jó ízlésű lány ismerősöd (testvér, barát), az sokat segíthet, véleményezheti a próbáidat. :)
4-es:Ezt tényleg őszintén mondtad, vagy csak bíztatásképp, hogy ne mindenki azt mondja már, hogy "De ronda vagy, b*zdmeg!" ?
A hajamat milyen hosszúra kellene megnöveszteni, hogy a fodrász tudjon vele kezdeni valamit?
Mert akkor szoktam menni, amikor olyasmi hosszú a hajam, mint a képen, ő pedig úgy szokta megcsinálni, hogy két oldalt, meg hátul levágja elég rövidre, a megmaradt részen pedig bezselézi és így néz mi kb.: 0.tqn.com/d/menshair/1/0/h/8/-/-/short08.jpg
30-35000 Forint mire elég a ruhákkal kapcsolatban?
Én fiú vagyok, de azért remélem érdekel 1-2 jó tanács.
-Amit a többiek írtak, új frizura, divatos ruhák... ezeket fogadd meg.
-Kezdj el sportolni(ha még nem tennéd). Tartsd karban a tested.
-Mindig legyél ápolt.
Ha nem tévedek, a csajoknál sincs sok sikered, amit nyilván a kinézetednek tudsz be. Hát elmondom neked, hogy a kinézeten nem sok múlik. Persze, előnyből indul, aki jóképű, de nem ezen múlik. A személyiség sokkal fontosabb. Ha kialakítasz magadnak egy vonzó személyiséget, nyert ügyed lesz a csajoknál. Én külsőleg nem sorollak a rondák közé, szerintem átlagos vagy.
A kérdést elolvasva sokkal rosszabbra számítottam.
Amit a többiek írtak: bőrápolás. A legfontosabb, emrt szerintem nem szép a bőröd, pedig el sem tudod képzelni, mennyit dob egy emberen, ha ápolt, tiszta bőre van. Nem piperkőcség az, ha odafigyelsz, naponta tisztítod, ha nem érzed cikinek (tudom, hogy sok fiú is annak tartja) még egy kozmetikust is felkereshetsz, sokat segíthet akár tippekkel is. Belülről is sokkal tehetsz ezért, egészséges étkezés, sok folyadék, zöldség, gyümi, sport. A mozgás jót tesz az egészségnek, bőrnek, és a testnek is (jaj, ezt nekem is meg kéne fogadnom!). A hajaddal egy jó fodrász így is tud mit kezdeni, de még növesztheted, és akkor nagyobb a választék, de se a hajnál, se a ruháknál ne törekedj arra, hogy "ultradivatos" legyen, mert ami manapság menő a fiúknál az inkább nevetséges. Inkább valami lezser de mégis elegáns stílust alakíts ki, szeirntem az mindig bejön a lányoknál (jobban, mint a rózsaszín V-nyakú póló fehér farival).
Szóval igen, szerintem lehet vállalható kinézetet összehozni. Sok szerencsét:)
Szia! A 4-es vagyok. :)
Szerintem a képen látható hajhossz legalább kétszeresével kezdj neki az új frizurának. Abból már tud a fodrász ötletelni. Szerintem a jelenlegi hajad (felnyírás + zselé) kifejezetten előnytelen Neked, ezért lenne fontos egy olyan hajhossz, amiből ki lehet hozni mást is. Nem olyan hosszú idő, míg megnő, pár hónap az egész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!