Vállalható-e az akt vagy félakt fotósorozat?
Figyelt kérdés
Mostanában sok lánytól/nőtől hallottam, hogy csináltatnának ilyen fotósorozatot magukról mert,hogy 30-40 év múlva milyen jó is lesz ezeket visszanézni, és mondani, hogy "igen ilyen bomba nő voltam fiatalon"!Ti bevállalnátok?2010. jún. 10. 12:43
1/13 anonim válasza:
ha lenne rá pénzem mindenképp
és még párom is örülne neki ha lennének ilyenek :)
2/13 anonim válasza:
Nekem van ilyen sorozatom, még így 7 év után is jó elővenni :)
3/13 anonim válasza:
barátnőm ezzel lepte meg a pasiját...:D
4/13 anonim válasza:
Én is bevállalnám ha lenne rá felesleges pénzem.
5/13 anonim válasza:
Én szívesen ki próbálnám, ha lenne rá lehetőség
6/13 anonim válasza:
Privát használatra szerintem nagyon jó ötlet. Ha ez korábban eszembe jutott volna, csináltattam volna :) Bár még mindig fiatal vagyok, de már van egy csemetém, így azt hiszem, ennek egyrészt már elmúlt az ideje, na meg az alakom sem az igazi már levetkőzve :S De mondom, ha ez pár évvel hamarabb eszembe jutott volna, biztos csináltattam volna.
7/13 anonim válasza:
Túl sok Barátok Köztöt nézel... :D
8/13 anonim válasza:
Én mindenképp bevállalnám ha lenne rá pénzem :) Most 20 éves vagyok úgyhogy lehet h összejön valamikor :)
9/13 anonim válasza:
Fiúk nem csináltathatnak magukról ilyen félakt fotósorozatot?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!