Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ti hogyan szépítkeztek?

Lányok ti hogyan szépítkeztek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mármint? Konkrét kérdéseid vannak, amikre kíváncsi vagy? Pl. szőrtelenítés, arcápolás stb...
2012. nov. 17. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Sminkelésre gondolsz, vagy ilyen szépségápolási dolgokra?:) Utóbbit nem igazán csinálom, de tervezem hogy utánanézek valamilyen természetesebb módszereknek. Most abban merül ki ez a része, hogy reggel hideg vízzel megmosakodok:D Ja és zuhanyzáskor néha váltózuhanyt használok és ha eszembe jut/van rá időm, akkor testápolózok. Ezt most gyakrabban fogom mert eléggé száraz lett a lábam:S Ugye a hideg miatt a kezem is, úgyhogy kézkrémezni is elkezdtem. De ilyen arcápolási dolgkokat nem használok, erre értettem hogy majd keresek valamit. Pl hallottam, hogy mézzel bekenem a számat, rajtahagyom és sokkal szebb lesz a szám. Ezt feltétlen ki fogom próbálni! (csak kár, h utálom a mézet:(:D)

Smink meg...néha semmi, de azért suliba mondjuk általában használok. Ha már smink, akkor a szempillaspirál alap. Néha gyorsan feldobom, néha ha van kedvem/idpm akkor elszórakozok velem be is göndörítem és szép hosszúra csinálom:D Habár általában csak gyorsan csinálom, csak sajnos elég rövidek a szempilláim (ja, ezért gondoltam hogy használok majd ricinusolajat a pilláim növesztésére-tavaly a hajamra bevált:))

Amúgy most vettem egy púdert, azt feldobom néha. Alapozót párszor próbáltam, de nem az én világom, meg szerencsére elég szép az arcbőröm. Ha vágyok valami különlegesre akkor tust használok, esetleg szemceruzát. Szemhéjpúdert mostanában nem használtam. Inkább a rúzsra szoktam rá. :)) Nem túl erősen, de tényleg eléggé rákattantam, mert nem szeretem a a szájfényeket, minden sminkből a mattot szeretem:P Ja, meg néha használok ilyen arcpírt, vagy mi a neve:D De csak ha olyan kedvem van és nem is hiszem hogy rajtam kívül látja valaki más is:DD

17/L

2012. nov. 17. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam,mint az utolsó amit leírt:) köszönöm!
2012. nov. 17. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

hú hát nekem az utolsó hozzászólónál kicsit összetettebb a dolog :D

Minden este és reggel használok arctonikot ami reggeli vagy esti hidratálót kenek fel. Pluszban esténként ledörzsölöm az arcom ilyen garnieres szemcsés arcradírral. Reggelente ha beszívta a bőröm a hidratálót akkor jöhet az alapozó, púder, pirosító, tus, szemspirál. A haj készítése is gondolom ide tartozik :D Hét elején általában frissen mosott a hajam olyankor kivasalom vagy sütögetem, aztán a hét második felében kontyban hordom.

Ezekhez még hozzá tartozik, hogy vasárnaponként szépségnapot szoktam tartani amikor hajat mosok,hajpakolást, arcpakolást teszek fel, szőrtelenítek, manikűr, pedikűr stb. :)

Jah, a mindennapos testápoló alap + sportkrém a térdemre ha voltam aznap edzeni :D

21L

2012. nov. 18. 01:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem azt írom le hogy mit csinálok hanem hogy mit kell mindnekinek csinálni. Nagyon fontos hogy minden este és reggel tisztísd le az arcod, akkor is ha nem sminkeltél. Ha smink is van akkor arctejjel is ha az nincs akkor elég a tonik is. Utána a börtípusodnak megfelelő krémet használj, nagyon fontos hogy hidratáld a bőröd. A legjobb ha elmeész aegy kozemtikushoz és ö meg tudja mondani pontosan milyen a bőröd és milyen termékeket kellene használni. Lehetőleg ne a drogériás sz.rokat használd, hanem valami jó minőségűt. Heti egyszer radírozd, többször nem szabad mert megvastagodik a felhám.

Sminkben amit szeretnél, semmi sem kötelező. nyugodtan gyakorolj otthon különböző sminkeket hogy ha valami különlegesebb helyre kell akkor sem legyen gond hogy most hogy sminkelj.

2012. nov. 18. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!