Lányok mennyi ideig készülődtök buli előtt? Milyen sorrendben szépítkeztek?
Kb 2 óra (hajmosás nélkül, mert magától hagyom megszáradni)
Először fürdés 20 perc kb, smink ez is 20 perc, haj 30-40 perc. A maradék idő kitöltik egyéb dolgok, ami még eszembe jut közben.
Nekem általában max. 15 perc. Alapvetően sokat fürdök, így kimondottan a buli előtt nem szoktam, csak kiválasztom a ruhám, felöltözöm, a hajam összefogom vagy befonom, hosszú és sok, és megizzadnék alatta, ezért nem szoktam kibontani.
Tartós smink van rajtam, ezért a bulizós sminkem csak annyiból áll, hogy teszek egy kis csillámport a szemhéjamra, meg útközben labellot a számra.
Ma sokat készülődök, mert be kell göndörítenem a hajam, az kb. 40 perc, smink 20 perc, ruháimat már kiválasztottam, csak bele kell bújjak. :) BUÉK!
25/L
hát nemtom... általában elég hosszadalmasak szoktak lenni a készülődéseim, mer mindig itt van a párom és cseszeget sminkelés, öltözés közben és úgy lassabban megy. egy átlagos buliba, fürdéssel, ruhakiválasztással, mindennel együtt kb. fél-1 óra alatt elkészülök, de sztem most szilveszterre meglesz az 3 is :) úgyhogy lassan neki is kellene állnom, mer 8ra el kell készülni :)
sorrend a mai napra:
1. hajmosás-fürdés-szőrtelenítés - kb 20-25 perc
2. hajpakolás-kifésülés (szárítani nem szárítom, mert ha magában szárad meg, akk szép loknis lesz :)) - kb 10 perc
3. bulirahangolódás (tánci-tánci, egy-két feles) - hát ennek időintervalluma igencsak elhúzódhat sztem :)
4. smink - 15 perc
5. öltözés - 10 perc
asszem ennyi :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!