Lányok! Ti buli előtt mennyit készülődtök? Hány órát? És mit csináltok ez idő alatt? :D
szauna 30 perc
fürdés 20 perc hajmosással meg pakolással
arckezelés 20 perc
szárítás(haj) 10-20p
Ruhaválasztás...változó,de általában egész héten ezen töröm a fejem.
smink 25-40 perc
Azt hiszem ennyi...
hmm érdekes kérdés..:D akkor számoljunk: lábat epilálok (kb 20 perc) aztán fürdés hajmosás (30 perc) megszárítom a hajam(15 perc..hosszú na..:) ) bekenem magam testápolóval (10 perc) ruhát keresek és próbálgatok( olyan 20 30 perc) kifestem magam( 20 30 perc) , kivasalom vagy begöndörítem a hajam (vasalás negyed óra göndörítés 20 25 perc) felöltözöm, és indulok..:D
ha nem több..:D
Én előtte való nap szoktam gyantázni kezet-lábat-hónaljat, hogy ne legyek aznapra piros, tehát nekem az nem idő
30 perc fürdés+hajmosás
30 perc hajpakolás + 2 perc lemosás
20 perc hajszárítás
10-15 perc öltözködés
40 perc sminkelés
(a hajam szögegyenes, csak feltűzni szoktam elöl a fufrumat ilyen bubisra, de az nem idő, max 1 perc...)
ennyi kb, de van hogy rövidebb idő alatt is kész vagyok :)
1.: minek szaunázol buli előtt?:D
nem akarok kötekedni, csak kérdezem. lehet, hogy ezek után én is becsúsztatom a teendőim közé:)
epilálás - kb fél óra
fürdés - kb 1 óra (szeretek ilyenkor ellazulni a kádban)
hajszárítás - kb 30 óra
felöltözés - kb 5 perc (előtte pár nappal már eldöntöttem, hogy mit veszek fel)
smink - kb 40 perc
haj - kb 10 perc
max 1 óra.
múltkor 20 perc volt :'D
1. Zuhany, hajmosás, szőrtelenítés együtt kb 20 perc
2. smink: 10 perc
3. hajszárítás vasalással, 20 perc
4. öltözködés 5 perc (de csak ha már kiválasztottam a ruhát meg a cipőt meg a kiegészítőket)
5. körömfestés, száradással együtt: 1 óra-ezt direkt nem a buli napján csinálom általában, hogy ne csesszem el nagyon az időmet.
szóval úgy összesen másfél óra kb.
de mentem már úgy is buliba, hogy csak egy gyors zuhany, a szememre egy kis szemfény, felkaptam egy ruhát és már úton is voltam.
Egy jó buli előtt,pl valamilyen rock koncert előtt nagyon sokat:)
Körömlakk(10p)
Szőrtelenítés(20p)
Fürdés,hajmosás,balzsamozás,testápolás(35p)
Fogmosás(5p)
Előre kikészített ruha felvétele(5p)
Haj beállítás(hővédő,vasalás,hajvégápoló/45p)
Smink(20p)
Parfüm,kiegészítők,cipő felvétele,közben a tükörben nézegetem magam(10-15p)
Kb.3 óra de közben el szöszmötölöm az időtpl.napon szárítom a hajam,testápolóval masszírozok,belefekszek a kádba....Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!