Lányok, ti mennyit készülődtök reggel? Mi az amit sosem hagytok ki a szépitkezésböl?
én 13 vagyok.xD
kb félévente változnak a korszakaim, 1.félévben minden reggel rengeteg smink:alapozó, tus, spirál, púder, rúzs stb.. xD
mostanában felkelek felöltözök, megfésülöm és kivasalom a hajam, fogat mosok, elintézem aznapra a kajámat és indulok a suliba
köszi a válaszokat!
:D hűha, úgylátom csak én szöszmötölök ennyit xD néha el is kések a sulibol emiatt :$
amit én sosem hagyok ki, az arctisztítás, alapozó, szempillaspirál, szemceruza + fogmosás, néha hajvasalás.
de késni soha nem szoktam emiatt.
Szia.
Én minden reggel így csinálom:
- fogmosás,
- arcmosás,
- arckrémezés,
- tus,
- alapozó,
- szemcerka,
- (ha van kedvem, akkor szemhéjpúder)
- szempillaspriál
Közben bekapcsolom a hajvasalót, és ezek után kivasalom a hajam:D
Aztán még jópárszor visszamegyek a fürdőbe megnézni, hogy nem hagytam-e ki vmit, nem kell-e még vhova egy kis alapozó. És volt már olyan, hogy majdnem elkéstem emiatt, hogy túl sokat nézegettem magam a tükörben. :D
L/17 és fél :D
22/L vagyok
nekem reggel ezek nem maradhatnak ki:
felöltözöm, fogat mosok, kontaktlencse be, szempillaspriál, fésülködés, hajat megigazítani (én csak 3-4 naponta vasalom)
és általában ennyi
ha valahova különlegesebb helyre megyek, szóval nem melóba, akkor van, hogy alapozok is, plusz púder, és akkor többet szöszmötölök a szememmel is(szemhéjpúder, tus...), de egyébként nem szoktam órákat a fürdőben lenni
tyűű menyi mindent csináltok. nálam csak annyi van, hogy: -fogmosás
-dezodor
-felöltözök
-fésülködés
-néha feltűzöm vagy összegumizom a hajam
és már indulok is
suliba sose szoktam sminkelni magam vagy egyéb ilyen extrát. inkább lustálkodok még egy kicsit.
szinén 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!