Lányok, ti mennyit készülődtök reggel? Mi az amit sosem hagytok ki a szépitkezésböl?
Én is csak magam miatt csinálom :) nem érdekel ha másnak nem tetszik. (vagyis nem ha, mert kijelenthetem, hogy másnak nem tetszik :DD)
Nekem nagyon sok idő kell, mert általában sosem tudom előre mit veszek fel. Reggel a hangulatomtól függően öltözködöm és úgy választok kiegészítőket. Aztán haj, smink stb.
Plusz ki-be járkálok, mert a sminkemet természetes és neon fénynél is ellenőrzöm, hogy bárhová megyek jól nézzen ki. (Tudom, hülye vagyok...) Ráadásul minden alkalommal külön keverem ki az alapozót is csomó krémből, alapozóból és csillámokból. Akkor ebből aznapra mindig kell picit eltenni , hogy napközben ha kell tudjak korrigálni.
Na de mindegy. Arról már ne is beszéljünk, mennyi idő parfümöt választani és hogy azt is viszem magammal és mennyit használok belőle :D
Nekem ezelőtt félévvel nem telt el úgy reggelem,h min.1 órát ne töltsek a fürdőben.Arcmosás, fogmosás..tonizálás..utána alapozás,púderezés, szemhéjtus ,szempillaspirál, és az elengedhetetlen hajvasalás..nah és persze a felöltözés...de ezt mára lecsökkentettem..és már 15 perc alatt megvagyok.Nem vasalom a hajam, mert szőke festett vagyok és letöri..nem teszek magamra annyi alapozót mert eltömíti a pórusokat és csak szempillaspirált használok. Azóta sokkal szebb lett a bőröm,dúsabb és töredezetlen a hajam. több időm van ,és odaérek a suliba :DD
Úgy oldom meg a hajvasaló néküli életet,h este befonom a hajam csak lazán és nagyon szép ,természetesen hullámos lesz reggelre.:)
1.arctisztítás
2.radírozás
3.alapozás
4.szemhéjtus
5.szemhéjfesték legalább három árnyalatban
6.szempillaspirál
7.szemöldökceruza
8.szemöldök alatt is fehér vagy ezüst szemhéjpúder
9.szájkontúr
és 10. szájfény
Ezek nélkül ki se megyek :)
L/17
Mindenki szebb smink nélkül. És még a biológiailag fejlődő szervezeted fogja megbánni. 40 évesen bűn ocsmányan néznek ki azok akik 14-18 éves korukban napi szinten smikelnek.
Tönkre megy a bőröd.
És ha a növésben lévő szemed "megzavarja" a szempillaspirál, szemceruza, stb.. olyan anyagok jutnak a szemedbe, amelyek egy ismerősömnél zöld hájogot idéztek elő. (lassú, visszafordíthatatlan vakulás) De akár rákot is okozhatnak...
Valóban létezik egy bizonyos zöldhályognak nevezett betegség, orvosi nevén glaukóma.
Az azonban nem bizonyított, hogy a sminktermékek használata veszélyforrás lenne.
A glaukóma hátterében a szem belső nyomásának megemelkedése áll. A szemnyomást a szemben található folyadék: a csarnokvíz termelődése és elfolyása közötti egyensúly alakítja ki.
Zöldhályog bárkinél kialakulhat. Az idős koron kívül fokozott kockázatot jelent, ha valakinek a családjában már előfordult ilyen megbetegedés, valamint a nagyfokú rövidlátás, korábbi szemsérülés vagy szemműtét, a cukorbetegség, magas vérnyomás és egyes keringési betegségek továbbá szteroid gyulladásgátló gyógyszerek tartós szedése.
Bizonyítást nyert, hogy az említett ismerősnél a smink okozta a betegséget?
Sanszos, hogy volt más probléma, és inkább az a ludas a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!