Lányok, ti mennyit készülődtök reggel? Mi az amit sosem hagytok ki a szépitkezésböl?
fúhaaa. én felkelek:
-eszek
-fogmosás
-arcmosás
-felöltözés
-haj
-smink ( szempillaspirál, szájfény)
nyáron ne használjatok sok sminket mert harminc éves korotokra úgy néztek majd ki mint öreganyátok :D
18 éves vagyok
*A szemhéjam alul-felül tetoválva van,tehát ezzel már nem kell foglalkoznom
*A hajam felvan varrva, ha bulizni vagy ilyesmi helyre megyek akkor vasalom,ha csak boltba vagy a központba akkor felfogom
*Amúgy szempillaspirál+alapozó+szájfény kihagyhatatlan
Én kicsit csalok az idővel,este mindent eltervezek,hogy mit veszek fel másnap,bepakolok,kitalálom milyen kaját vigyek.Így reggel felkelek:
-bekenem a kezem+nyakam(ekcémám miatt.:S),
-felöltözök,
-reggelizek-megcsinálom a kajámat,
-megfésülködök,
-fogat mosok.
-egy kis szempillaspirál+korrektor.
Ha még időm,indulásig akkor szemcerka.
Nálam itt kifogyott a smink télen-nyáron.Alkalmanként egy kis szemhéjpúder,de ennyi...És ez is csak nagyon ritkán,spirál kb. hetente 3x."teljes" smink kb. havonta 2-3x.
Nekem ennyi bőven elég.
Én reggel háromnegyed óra alatt elkészülök kb.
14/L
Én is mindig elkéstem suliból, nyugi :D
Ha rokonokhoz megyünk vagy valami ünnepségre akkor 4 órán keresztül is tudok készülni. Lagzira meg egész nap, esküszöm a menyasszony nem készül ennyit, mint én. 6 óra a minimum. de én közben zenét hallgatok, vasalok, főzök magamnak egy kávét/teát stb.
Amúgy a 4 órában benne van a hajmosás, szárítás, fürdés is, de ha nincs akkor is kijön simán 2-3 órára.
Én se vagyok plázacica, csak simán "egyéniség" :D
Persze ha olyan napom van felkelek és 30 perc múlva már lépek is ki az ajtón. Vagy ha haverokkal megyek akkor sincs sok idő sminkelni, mert a pasik nem várnak rám... na jó, amelyik sminkel az igen, de a legtöbb elmegy nélkülem :D
Én mindig elkések mindenhonnan, pedig nem vagyok az az üresfejű kis liba, akit csak a külső érdekel. De mégis órákig tudok készülődni. :) Pedig még rondának is tartom magam... gondolhatod mi lenne, ha szép lennék :D
hmm, hát jahm. :D velem is ez van, iszonyat csúnyának látom magam meg sztem télleg az is vagyok, mert kb félreugranak előlem az emberk az utcán. :D na mind1, én is olyan 2-3és fél órát szánok a sminkelésre, szépitkezésre. és még az iskolában is folyatotm, legalább 1 óra elmegy ezzel xD.
és sztem ez nem ciki. egy lánynak jó, ha ad magára. nincs nagy okom rá, hogy "büszkézzek" a külsőmmel, de elég hiú vagyok ahhoz, hogy lesz*rjam mit gondolnak mások. azért csinálom mert magamnak akarok tetszeni :).
-pisilés
-fogmosás
-beteszem a kontaktlencsém
-felöltözöm
-alapozó
-púder
-szemceruza
-szemhéjfesték
-szempillaspirál
-megfésülöm a hajam (ált. kiengedve hagyom, de néha megcsinálom valami különlegesre)
-felteszem a kiegészítőim (fülbevalók, csatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!