Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, ti mennyit készülődtök...

Lányok, ti mennyit készülődtök reggel? Mi az amit sosem hagytok ki a szépitkezésböl?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és számomra elképzelhetetlen a kb. több kilónyi smink (nem plázabiccs vagyok, hanem rengetegszer festem át a szemem fekete tussal, amolyan Amy Winehouse style-ban), hajvasalás nélkül. Van ezzel még igy vki? Vagy lehet hogy csak nén fújom fel ennyire az egészet... =/
2009. máj. 26. 14:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

fúhaaa. én felkelek:

-eszek

-fogmosás

-arcmosás

-felöltözés

-haj

-smink ( szempillaspirál, szájfény)

nyáron ne használjatok sok sminket mert harminc éves korotokra úgy néztek majd ki mint öreganyátok :D

2009. máj. 26. 17:29
 12/26 anonim ***** válasza:
54%

18 éves vagyok

*A szemhéjam alul-felül tetoválva van,tehát ezzel már nem kell foglalkoznom

*A hajam felvan varrva, ha bulizni vagy ilyesmi helyre megyek akkor vasalom,ha csak boltba vagy a központba akkor felfogom

*Amúgy szempillaspirál+alapozó+szájfény kihagyhatatlan

2009. máj. 26. 18:27
 13/26 anonim ***** válasza:
38%
milyen jó nektek, hogy egyéb dolgotok sincs, csak mázoljátok magataokat és vasaljátok a hajatokat, én 15 perc alatt elkészülök, mert csak felöltözök, fogat mosok és megyek is, egyátalán nem sminkelem magam
2009. máj. 26. 18:30
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

Én kicsit csalok az idővel,este mindent eltervezek,hogy mit veszek fel másnap,bepakolok,kitalálom milyen kaját vigyek.Így reggel felkelek:

-bekenem a kezem+nyakam(ekcémám miatt.:S),

-felöltözök,

-reggelizek-megcsinálom a kajámat,

-megfésülködök,

-fogat mosok.

-egy kis szempillaspirál+korrektor.

Ha még időm,indulásig akkor szemcerka.

Nálam itt kifogyott a smink télen-nyáron.Alkalmanként egy kis szemhéjpúder,de ennyi...És ez is csak nagyon ritkán,spirál kb. hetente 3x."teljes" smink kb. havonta 2-3x.

Nekem ennyi bőven elég.

Én reggel háromnegyed óra alatt elkészülök kb.

14/L

2009. máj. 26. 19:00
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
18:30-as : Én ha kivasalom a hajam, kifestem a szemem még akkor is elkészülök negyed óra alatt! :D rutin...
2009. máj. 26. 21:52
 16/26 anonim ***** válasza:
93%

Én is mindig elkéstem suliból, nyugi :D

Ha rokonokhoz megyünk vagy valami ünnepségre akkor 4 órán keresztül is tudok készülni. Lagzira meg egész nap, esküszöm a menyasszony nem készül ennyit, mint én. 6 óra a minimum. de én közben zenét hallgatok, vasalok, főzök magamnak egy kávét/teát stb.

Amúgy a 4 órában benne van a hajmosás, szárítás, fürdés is, de ha nincs akkor is kijön simán 2-3 órára.

Én se vagyok plázacica, csak simán "egyéniség" :D

Persze ha olyan napom van felkelek és 30 perc múlva már lépek is ki az ajtón. Vagy ha haverokkal megyek akkor sincs sok idő sminkelni, mert a pasik nem várnak rám... na jó, amelyik sminkel az igen, de a legtöbb elmegy nélkülem :D

Én mindig elkések mindenhonnan, pedig nem vagyok az az üresfejű kis liba, akit csak a külső érdekel. De mégis órákig tudok készülődni. :) Pedig még rondának is tartom magam... gondolhatod mi lenne, ha szép lennék :D

2009. máj. 26. 23:58
 17/26 A kérdező kommentje:

hmm, hát jahm. :D velem is ez van, iszonyat csúnyának látom magam meg sztem télleg az is vagyok, mert kb félreugranak előlem az emberk az utcán. :D na mind1, én is olyan 2-3és fél órát szánok a sminkelésre, szépitkezésre. és még az iskolában is folyatotm, legalább 1 óra elmegy ezzel xD.

és sztem ez nem ciki. egy lánynak jó, ha ad magára. nincs nagy okom rá, hogy "büszkézzek" a külsőmmel, de elég hiú vagyok ahhoz, hogy lesz*rjam mit gondolnak mások. azért csinálom mert magamnak akarok tetszeni :).

2009. máj. 27. 17:47
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

-pisilés

-fogmosás

-beteszem a kontaktlencsém

-felöltözöm

-alapozó

-púder

-szemceruza

-szemhéjfesték

-szempillaspirál

-megfésülöm a hajam (ált. kiengedve hagyom, de néha megcsinálom valami különlegesre)

-felteszem a kiegészítőim (fülbevalók, csatok)

2009. máj. 27. 19:16
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem teljesen változó, mikor milyen kedvem van. van hogy semmi sem jó, semmi sem tetszik, 20szor átöltötzök, 5ször átsminkelek és másfél óra alatt ugyanott tartok mint a legelején, de van olyyan is, hogy csak egy kis alapozó, pirosító és szempillaspirállal is teljesen elégedett vagyok. :)
2009. máj. 27. 21:25
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Indulás előtt mindig 1 órával kezdek készülődni. Furcsa, nekem a fogmosás a legutolsó. :D Én először felöltözök (ez van, hogy rögtön megy, ha már előre kitaláltam mit akarok felvenni, vagy épp ráéreztem, de néha annyi idő megy el vele, hogy elkések), majd szemöldökigazítás, tus, spirál, púder. Utána a hajamat csinálom meg, a végén pedig jöhetnek a kiegészítők.
2009. máj. 27. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!