Hogyan szépítkeztek, lányok?
Nálam egy nagyobb szépítkezés így néz ki: bőrradír, aztán tusolás, közben hajmosás, borotválkozás (hónalj, bikinivonal), ez mind a zuhany alatt. Utána szárítkozás (hajat nem szárítok, azzal várok, hogy megszáradjon magától), gyanta (lábszár), testápoló, néha arcpakolás is, de az csak ritkán.
Ezt kb. hetente 1-2 alkalommal csinálom így, a többi nap csak simán letusolok tusfürdővel.
A sok vegyszer helyett már csak Manna szappant használok, tusoláshoz, arctisztításhoz. Kivétel a sampon, abból csak Mátrix termék jöhet szóba.
Szőrtelenítés epillátorral. Rettenetesen fájt az első hónaljban, másnap égett is, és fájt ha hozzáért a felső, de a második alkalom már jobb volt, most pedig szemrebbenés nélkül megy:) Lábon is csak epillátor, intim területen sajna maradt a borotva, ott nagyon fáj..
A hajamat mindig beszárítom, szerintem az nagyon fontos, nem szeretem az olyan nőket, akik úgy járnak, ahogy épp elfeküdték a hajuk. Hosszú hajnál is teljesen más egy beszárítás, szép lesz tőle a hajtincs és lesz az egésznek tartása, esése.
Arckrémet már százat próbáltam, most a bőrgyógyász ajánlott egyet. Isteni, ilyen klassz krémem még sosem volt. Physiogel A.I. a neve, patikában kapható, 50 ml 3500 körül van. Tehát nem vészes, és ez tényleg megéri a pénzét. Én minden este arcra 2-3 borsónyit teszek, szóval tartós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!