Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért szépítkeztek gyakran? Azért hogy tetszetek a fiúknak vagy mert örömötök lelitek a szépítkezésben?
Valaki a fiúk miatt, de tapasztalatból mondom, hogy a fiúkat nem érdekli, ki van-e festve egy lány, sőt a természetes, smink nélküli arc jobban is tetszik nekik. Szerintem a legtöbb lány egymással akar "rivalizálni", egymásnak festik ki magukat, azért, hogy megmutassák, hogy ők milyen szépek.
Én mondjuk nem szoktam sminkelni, csak parfümöt használok, ami ilyen kozmetikai cucc, az még esetleg bejöhet a srácoknak :) Meg persze alap, hogy mindennap tusolok, minden héten hajat mosok.
1.tetszeni akarnak önmaguknak
2.tetszeni akarnak a lányoknak
3.tetszeni akarnak a fiúknak
(a sorrend nem véletlen)
Én legfőképp azért csinálom, mert tudom, hogy kis sminkkel egy fokkal jobban nézek ki. Nem viszem túlzásba, mert elég ronda, ha valaki kilókat ken magára.
Persze azért is igyekszünk, hogy a fiúk kedvében járjunk. No meg azért, hogy tetszünk nekik. :D
És az ápoltság alapvető dolog. Nőknél, férfiaknál egyaránt.
12:27
12:28
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Tehát ezek szerint "versenygetek" egymással hogy ki is a szebb? Akkor a szépítkezés amolyan bizonyítási vágyból ered nektek hogy megfeleljetek magatoknak és a többi lánynak? Akkor ezek szerint az csak harmadlagos hogy tetszetek a fiúknak? Azt hittem az egészet legfőkép értük csináljátok.
Azért mert önbizalmat ad. Ha ápoltnak,és frissnek érzem magam, akkor jobb a közérzetem, ettől magabiztosabb és jókedvű leszek.
Az se utolsó szempont, hogy én magam és a környezetem is szépnek lásson, de valószínüleg ha életm hátralévő részében nem találkoznék senkivel akkor se akarnék slampos lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!