Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért szépítkeztek gyakran? Azért hogy tetszetek a fiúknak vagy mert örömötök lelitek a szépítkezésben?
Figyelt kérdés
A lányok nagyok gyakran odafigyelnek a testükre. Gyakran fésülködnek és hajat mosnak és van olyan is aki minden nap kifesti a szemét stb... Kérdésem hogy miért? Hogy tetszetek a fiúknak? Vagy esetleg élvezitek ezt csinálni? Egy lány ismerősöm ezt mondta: "A lányok odafigyelnek a kinézetükre és igyekszenek ápoltak, rendezettek lenni. Mert ez a lányok egyik feladata." Ti mit gondoltok a doloról?2010. jún. 10. 12:22
11/14 anonim válasza:
önbizalmat is ad ha pl a simnkkel eltakarák az apróbb bőrhibákat és nem arra figyelnek foylamatosan h jajj észreveszik e mert elég zavaró lehet ha valaki folyamatosan az arcodon lévő bőrhibákat nézi. esztétikusabb is egy simára alapozott arcbőr
12/14 anonim válasza:
Ez érdekes, mert én elsősorban azért, hogy tetszek a fiúknak, vagy a barátomnak. De szerintem ez attól függ, hogy ki kinek a véleményére ad. Mert aki állandóan női magazinokat olvasgat, az lehet, h az ott felkínált ideáloknak akar megfelelni, de én személy szerint a barátomnak, és a fiúknak, akiket ismerek, az ő véleményükre adok.
13/14 anonim válasza:
Persze, a legtöbb pasi azt mondja, hogy nem szereti a sminket, nekem is mindig azt mondja a barátom, hogy ne sminkeljem ki magam, ne járjak szoliba stb...amikor meg megyünk valahova és ki vagyok festve, csak áradozik, hogy milyen szép vagyok és milyen szép barna, és ez milyen szexi...Szóval sztem nem kell a pasik orrára kötni, hogy most ki vagyok festve, vagy a szoliból jövök, ők úgyis csak végeredményre figyelnek.
14/14 anonim válasza:
én azért is sminkelek, mosok gyakran hajat, figyelek az öltözködésemre és a higiéniámra, hogy tetszek a fiúknak is, de leginkább azért, hogy jól érezzemm magam. én ápoltan vagyok jól, és nemérdekel, ha valakinek nem tetszik, hogy sokat foglalkozom a külsőmmel. amíg nem vagyok buta, tudok gondolkozni addig annyit foglalkozom a külsőmmel, amennyit szeretnék. szerintem a jó megjelenés elég fontos.
amúgy meg szeretem is csinálni. megnyugtat ;)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!