Lányok nektek milyen parfüm jön be egy fiún?
Az ár ne legyen szempont, inkább a "hatás" legyen a mérce.
17F
Itt most hiába mondunk parfümöket, mert minden parfüm más és más, lehet, hogy valakin jó lesz az illat, valakin meg nem. Ne a lányokat kérdezgesd itt, hogy kinek mi tetszik, mert lehet, hogy nekik tetszik egy illat, de a te bőröd nem fogja szeretni.
Ha magadnak akarsz venni, akkor előbb használd a tesztert a kezeden, várj vele 1-2 órát, akkor jön ki igazán az illata.
Én amúgy a fás illatokat szeretem a barátomon, neki nagyon jól állnak ezek. Viszont más pasin is éreztem ugyanazt a parfümöt, amit a párom használ, és máson meg nem volt jó.
29/N
Giorgio Armani, Acqua di Gio!! a legjobb, fiatalabbaknak és öregebbeknek is jó!
Egyet értek annyiban, hogy ez egy remek férfiillat, de nem mindenkihez passzol. Ajánlom, hogy próbáld ki és kérdezd meg a környezetedet, mi a véleményük róla-rajtad. Mert mindenkin másképp működik egy-egy parfüm. 2 exem is használta ezt az illatot, az egyiknek nem állt jól, a másikhoz pedig annyira illett, mintha ezzel született volna. Amit én még nagyon szeretek, a Dior Fahrenheit illata, de ahhoz neked még érned kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!