Hogyan tudnám rávenni a szüleimet h lehessen hajvarrásom?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 12:22
2/6 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok,de nem soká 16 leszek.
2009. aug. 15. 15:50
3/6 anonim válasza:
ne akarj ilyet semmiképp!az egyik barátnőmnek volt és miután leszedette mert megunta hullani kezdett a saját haja abnormális mennyiségben meg utána egy csomó baja volt még mit tudom én hogy mi most már a gondolatától is irtózik úgyhogy a lényeg:ne akarj műhajat felvarratni mert szar!bocs de nem jutott eszembe egyéb kifejezés!és még egyszer bocs ha leromboltam a határozott elképzelésedet de ez az igazság!
4/6 anonim válasza:
szerintem 15 évesen tuti nem mennek bele a szüleid. de tönkreteszi a hajat. esetleg ha annyira szeretnéd, fizethetnéd te, bár akkor se hinném, hogy megengedik.
5/6 anonim válasza:
Szerintem várj vele míg idősebb leszel. De utána is jól gondold meg, mert hullajtja a hajat, ahogy az előttem szólók is írták! Amúgy meg nagyon sokba kerül, átlag 80-100ezer Ft. Ha szeretnél hosszú hajat és a szüleid is belegyeznek, akkor olcsóbban megússzátok ha vesztek egy felcsatolható póthajat. Van ami műhaj, de van eredeti hajból készült is.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem hosszú hajat szeretnék hanem dúsabbat :)
2009. aug. 17. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!