Hogy vegyem rá a szüleimet h tetoválást csináltathassak? :/
jövőre szeretném miután meglesz a nyelvvizsgám de már most elmondtam nekik és hallani se akarnak róla. Pedig én nagyon szeretném. és nemhiszem hogy megbánnám 1-2év múlva mert már nagyon régóta szeretném szóval nem csak úgy egyik napról a másikra döntöttem el. és nem is nagyot szeretnék csak egy kicsit a karomra/csuklómhoz
L/16
Vársz 18 éves korodig. Igényes helyen nem is csinálnak kiskorúaknak.
És amúgy mit szeretnél? Valami jó kis tömegfigurát, mint csillag vagy pillangó?
nem dehogy
lehet h. furán hangzik de nekem tetszik meg akiknek eddig mondtam azoknak is.. szval egy cica mancsot szeretnék..
aha csak oda szeretném
takarni meg nem akarom mert csak akkor csináltatom meg ha a szüleim megengedik
pedig már máskor is mondtam nekik szóval ők is tudják h ez nem csak hirtelen döntés
meg folyton azt mondják hogyha idős leszel akkor nagyon csúnyán fog kinézni meg stb.. de hát addig még csomó időm van meg nem is nagy dolgot szeretnék :/
hát remélem meg fogják engedni (:
mondjuk akkor már 17 leszek mert jövőre akarom
A mancs is olyan, mint a pillangó, meg csillag, meg stb...tömegtetkó. A csuklódon tényleg ne szerencsés, mert ha olyan helyen fogsz dolgozni később, ahol el kell takarni, akk a 40 fokban is mehetsz hosszúujjúban...
A szüleidnek meg mondd meg, hogy ha öreg leszel úgyis csúnya lesz a bőröd, akkor meg teljesen mindegy, h milyen színű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!