Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek modell?

Szerintetek lehetek modell?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, de már kicsi korom óta modell akarok lenni. Elég magas vagyok: 162 centi. 49 kg, ez elég soknak tűnhet, de szépen oszlik el rajtam. Vállnál egy picit hosszabb szőke hajam van. Viszont szemüveges vagyok, és az orrom is picit nagy. Szerintetek lehetek így modell? Mit kell hozzá tennem?

2012. nov. 8. 13:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

"Elég magas vagyok: 162 centi." :D

Remélem tudod, hogy 175 alatt szóba se állnak veled.

2012. nov. 8. 14:19
 12/17 anonim válasza:

Nyilván még nőhetsz pár centit, mert még csak 14 vagy...de ahhoz hogy modell lehess még minimum 10 cm-t kellene nőnöd, és az is a nagyon minimum...

bármilyen szép és csinos is valaki, ha 170 alatt van semmi esélye a modellszakmában...

2012. nov. 8. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A kor nem probléma, 14 éves pont az ún. alsó határ. Az alatt általában gyerekmodellkedésre van csak esélyed. Az egyéb méreteiddel sincs probléma szerintem.

Viszont az probléma, hogy alacsony vagy. 173 cm a minimum nőknél, ez egy fontos dolog sajnos. Ha ezt egyszer eléred (gondolom fogsz még nőni) akkor annyi a dolgod, hogy csináltatsz magadról néhány portfólió fotót, amelyeket beküldesz egy modellügynökséghez. Ha ott látnak benned fantáziát akkor behívnak és próbálnak kezdeni veled valamit.

Fontos dolog az is, hogy próbálj jó kapcsolatokat szerezni, teszem azt olyan fotóssal készíted a portfóliókat aki már eleve modellügynökségnél dolgozik, vagy legalább befolyása van egyik-másik ügynökségnél. Így ő be tud ajánlani, mert igazat megvallva rengeteg a jelentkező modell pályán, rengetegen küldik be jelentkezésüket.

Amit most tehetsz az annyi, hogy eljársz modelliskolákba, divatbemutatókra, versenyekre, ahol tapasztalatot szerzel. Ugyanis téves nézet az általánosan elterjedt, miszerint minden szép emberből lehet modell. ;)

Most is nemsokára lesz egy amatőr verseny (inkább casting), Elite Model Look Hungary 2012 a Visage szervezésében, jövőhéten. Az ilyeneken is lehet karriert kezdeni pl. Egyébként a Visage Management az egyik legjobb ügynökség itt Magyarországon, velük érdemes kezdeni mint anyaügynökség. Hajrá!

2012. nov. 8. 15:05
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

173 cm a minimum ha "igazi" modell akarsz lenni.

Ehhez kell még egy szép vékony, sportos test, amivel látszik hogy törődve van, napi edzések, torna stb. Ettől lehet jó tested. Fotómodell még lehetsz alacsonyan is ha szép vagy és fotogén.

Bár sosem értem miért akar minden kislány modell lenni, ez egy fárasztó és nem túl jó munka. Én voltam modell, pedig sose akartam az lenni, 3 hét után azt mondtam menjenek a büdös p*csába, engem ne rángassanak reggeltől estig ide-oda mint egy bábut... nem ehettem, nem csinálhattam semmit amit akartam.

2012. nov. 8. 15:47
 15/17 anonim válasza:
Miért van olyan érzésem hogy Katának hívnak? :D
2012. nov. 28. 18:58
 16/17 anonim ***** válasza:
ez már csicsit sok, én is 14 éves vagyok és 49 kg, de 172 cm..! :D
2013. márc. 16. 16:37
 17/17 anonim ***** válasza:
bocsi,de igazából a 162 cm nem hogy modellekben mérve, de még egy sima ember esetében se számít magasnak :/ Bár ha szerencséd van és van magas a családodban, esetleg nőhetsz, vannak olyan emberek, akik ilyen 14-15 éves korukig megnőnek ilyen kisebb méretűre, aztán hirtelen nőnek egy csomót. Szóval ha nősz legalább 10 cm-t és karakteres, de formálható arcod van (azaz sminkkel sok mindent ki lehet belőle hozni) szerintem van esélyed. :)
2013. júl. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!