Ilyen méretekkel lehetek modell?
12 éves vagyok, és elszeretném kezdeni a modellkedést. 165-166 cm vagyok, és 52 kg
mell: 82 cm
derék: 60 cm
csípő: 90 cm
90-60-90 a határ. Tehát a mellméret 90 alatt, derék 60 alatt, csípő 90 alatt legyen, vagy pont annyi. Több ne.
Magasság minimum 173 cm, ehhez kb. 50 kg körüli súly társul a modelleknél. Fontos hogy arányos legyen a test, fitt, sportos, nem elhanyagolt. Tiszta egészséges sima bőr. A haj ápolt legyen, festetlen. Előny a nagy szemek, telt ajkak, érdekes arc csontozat. Fontos még hogy legyen jó, pozitív kisugárzásod, legyél magabiztos, bátor, fegyelmezett. Nem csak a külső a minden.
12 évesen még túl fiatal vagy, de ha modell akarsz lenni, akkor ezekre a dolgokra figyelj a jövőben és vagy 2 év múlva próbálkozhatsz. Ha nem nősz "modell méretre", akkor fotómodell/reklámmodell lehetsz. Kifutómodell nem.
modellügynökségek oldalain nézegesd a modellek méreteit.
min 175 centi kell, és sokan nem 90 60 90esek..
nyílván fogsz még nőni, de 10 centit biztos nem.
gyere vissza 2 év múlva és írd meg mekkora vagy.
én kb 7. óta nem nőttem, max 2 centit.
most vagyok 175 23 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!