Ilyen méretekkel lehetek modell? Mit kellene csinálnom, hogy kellene elkezdenem hogy az lehessek?
Mellbőség: 87 cm
Csípő: 85 cm
Derék: 61 cm
Magasság: 156 cm
Súly: 48 kg
szép lány vagyok csak kevés az önbizalmam.
15/l
Nem beszélek butaságokat, majd egyszer magad is rájössz, mikor már a 20. munkaajánlatot küldik el neked és kritériumnál ott lesz hogy magasság:170centi...
tudom mit beszélek,tapasztalat...ennyi.de majd meglátod.
"Szép lány vagyok csak kevés az önbizalmam"
Ez csak nekem elég nagy ellentmondás?:D
Amúgy sajna felejtsd el, 156 cm még az átlagnál is alacsonyabb. Ha 10 centivel magasabb lennél még akkor is nagyon alacsony lennél a modellkedéshez.
Bocsi, de ez van, fogadd el. Nem tudom miért kellett lehurrogni azt a válaszadót, aki megmondta,hogy fotómodell se lehetsz, mert oda is magas lányokat hívnak. Ez az igazság, nincs külön fotómodell, kifutómodell, modell van, akinek meg vannak az adottságai fotózásokhoz és divatbemutatókhoz is.
Amúgy én nem modell vagyok, hanem sminkes, járok fotózásokra, bemutatókra és 173 cm alatti lányt még nem láttam egyik helyen se.
mond csak te ismersz 156 cm-es modellt? én nem
és aki modell az mindenhol modell, szerintem felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!