Szépségkirálynő vagy modell?
Figyelt kérdés
Vagy szépségkirálynő vagy modell szeretnék lenni.Szerintetek melyik a jobb? És melyikre van több esélyem? Nem vagyok sovány ,olyan pont jó vagyok , a lábaim nem hosszúak :/ ,hosszú barna hajam van ,és nem vagyok deszka :)És sajnos nem szeretem magam sminkelni :/2012. máj. 27. 17:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem inkább menj el a bányába vájárnak, mert eszed kb annyi van.
3/5 anonim válasza:
kép nélkül tényleg nehéz megmondani
4/5 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy a szépségkirálynővé válás választás kérdése lenne.. a modell még talán. De mi lenne, ha valami szakmát tanulnál, az talán nem annyira lutri..
Mondjuk az elsővel egyetértek..
5/5 anonim válasza:
te jó ég.-.-''.szépségkirálynő nem csak úgy leszel,hanem ahhoz sokmindent kell tenned.nem úgy van az te szent ég.-.-''buta vagy mint a föld nem kétség ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!