Lehetek túl vékony a modellkedéshez?
Nem hinném.Nézd meg az alábbi képeket.
És a sok hülye ügynökség meg foglalkoztatja őket ahelyett hogy sürgősen kórházba szállítanák...bocsánat hogy elkanyarodtam,szóval tudom hogy te nem tehetsz róla,ezzel csak azt akartam mondani hogy nincs olyan a modelleknél hogy túl vékony.Sajnos.Pedig kéne.
Egyébként próbálj meg sportolni,izmosodni hátha kicsit vastagabb lennél.
uuuuu ezek a képek sokkoltak!:/ A 3.ra hasonlítok leginkább,de nagyon előnytelen róla az a kép,a többieket el se akarom hinni,h léteznek!:O
Egyébként köszönöm a válaszod! :)
Igen, lehetsz. Bár furcsának tűnik amit most leírok, de igaz. Én is nagyon vékony vagyok /voltam. Az egyik tanárnőm ajánlotta a modellkedest nekem, gondoltam, 1 próbát megér. Minden jó volt, amikor elmentem egy fotozasra, ahol-amellett, h se a bőröm színe, se füleim se feleltek meg az elvárásoknak- azt mondtak, h túlságosan vékony vagyok. 175/45 vagyok.
Aztán teltek az napok, a hónapok és valamiért visszahívtak. Nagyon örültem, és munkákat is kaptam, de sohasem felejtem el, h nagyon sok fotozasra mikor meglátták, h milyen vékony vagyok, inkább nemet mondtak, rengetegre.volt, h a nadrag egyik szaraba mind2 lábam belefért, pedig egyáltalán nem volt nagyméretű a naci.. Szóval az sem jó, ha túl sovány vagy, saját tapasztalatból mondom!
Na azért a linkelt képeken anorexiás nők vannak zömmel... az megint más műfaj.
Munkát tényleg nem nagyon fogsz kapni, mert sok helyen 50 kiló alatt nem lehet kifutóra menni.
Meg amúgy sem viszik, a modellek szabvány méretű, járkáló ruhafogasoknak vannak kb (senkit nem bántani akarok ezzel, de csúnyán fogalmazva ez az igazság), ha nem vagy szabványméret, rád kéne igazítani a ruhát, de minek vacakolnának vele, ha van kismillió pont megfelelő méret...
Amúgy nem tudom, kivizsgáltattad-e már magad, simán lehet valami betegség a háttérben. Miután anyukád is ilyen, az első amit vizsgáltatnék, a lisztérzékenység, tipikusan öröklődik, és sokszor kb. ennyi a tünete, évek során viszont komoly következményei is lehetnek - már a túl alacsony súllyal együtt járó dolgokat leszámítva. De még millió lappangó oka lehet, érdemes utánajárni. :)
Nagyon vékony vagy.:/
De a harmadik linkes modell a legvékonyabb az utolsón is ő szerepel.2006ban halt meg anorexia miatt.
Sokkolóak a képek..
Menj szépen a gyógyszertárba váltsd ki egy VAS tablettát azt szedd.Attól étvágyat lehet kölcsönözni.És talán hízhatsz tőle.Utólag is de drukkolok :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!