Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hízzak? Most 158 cm,56 kg...

Hízzak? Most 158 cm,56 kg vagyok, a hasam köldök felett 76 cm, alatta, a legdomborúbb részeb 88 cm. A pasim szerint vékony vagyok, és ő a gömbölyűbb hasú nőket szereti.

Figyelt kérdés
Hogy tudnék a lehető leggyorsabban hízni? Tudom, hogy édesség, kenyér hizlal, de valami konkrétabbat, hogy gyorsan menjen?

#hízás #kövér #gömbölyű has
2012. máj. 21. 06:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell híznod, mert akkor már az egészséged teszed kockára, viszont ne is fogyj, mert így van tökéletes alakod.
2012. máj. 21. 07:18
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerint pont jó ez az arány, ne hízz azért, mert a pasid ezt szereti. Szeressen úgy, ahogy vagy:)
2012. máj. 21. 07:49
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
158cm-hez 56kg? Szerintem ne hízz...
2012. máj. 21. 08:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne hízz :S Nekem 175 centihez 70 cm a derekam és így vagyok tökéletes, szóval az biztos hogy rajtad van fölösleg, ami nem baj, de a súly nem csak esztétikai dolog, bajaid is lehetnek a túlsúly miatt.
2012. máj. 21. 09:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát a pasid miatt semmiképp se hízz, max. magad miatt.
2012. máj. 21. 09:20
 6/14 anonim ***** válasza:

Nehezen hiszem, hogy olyan hú de vézna lehetnél. Egy pasi miatt meg képes lennél hízni? Aztán a gyerek rájön, hogy jobb voltál vékonyan, a kövi pasid a vékonyakat szereti, te éhezteted magad, testileg-lelkileg tönkremész és még a bőröd is KO lesz... akár ez is lehet a sztori vége, érdemes elgondolkodni rajta. Valamiért veled van a srác, nem? Egy dolog piros fehérneműt húzni, ha az a zsánere, mind elhízni. :D

Hát ha mégis ragaszkodnál a dologhoz edd nagykanállal a cukrot, nyakald a kólát, véletlen se mozdulj meg, és mindenből egyél kb. hányásig. Sok sikert...

2012. máj. 21. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, én nem akarnék hízni a helyedben, de persze te tudod...
2012. máj. 21. 10:10
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
A 158cm/56kg minden, csak nem vékony...
2012. máj. 21. 12:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Átlagos csontozattal és egészséges izomzattal a súlyod nagyjából rendben van a magasságodhoz. Ha te szeretnél kövérebb lenni, rajta. De egy pasi miatt sose változtass az alakodon, és ne tegyél permanens dolgokat magaddal, mert a pasi nem permanens, és a te boldogságod fontosabb, mint az ő úri kedve. Ha szeret, szeret így is.
2012. máj. 21. 12:58
 10/14 anonim ***** válasza:
ne hízz! 76cm derékbőség soknak hangzik. én 3 centivel alacsonyabb vagyok nálad és 12 centivel vékonyabb a derekam.
2012. máj. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!