Fiúk! Ilyen vékony az alakom! Nagyon előnytelen?
Figyelt kérdés
Mivel ti szeretitek, ha van mit fogni egy lányon. Nagyon nincs önbizalmam ezért, mindig arra gondolok, hogy biztos rólam beszélnek, hogy milyen vékony vagyok.:( De nem tudok hízni, pedig már mindent kipróbáltam.
www.google.hu/imgres?q=bikinis+kép&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=3R7SlleBqvzz9M:&imgrefurl= [link]
2012. máj. 17. 16:32
2/16 anonim válasza:
ne ilyen hosszú linket küldjél, mert nem nyitja meg
4/16 s'LixX válasza:
Nekem nincs semmi bajom az ilyen alakkal :) Magadról miért nem raksz képet?
5/16 anonim válasza:
rakj magadról egy képet.ha a te alakod is ilyen szerintem inkáb légy büszke rá!Sok lány álmodik ilyen alakról.Az meg hogy a fiúk azt szeretik ha van mit fogni egy lányon,nem feltétlenül igaz minden esetben.ezt azok a lányok hangoztatják leginkább akik kövérek/teltek és szeretnének fogyni nem tudnak
6/16 anonim válasza:
Az egy teljesen jó alak, még nem a visszataszítóan vékony.
7/16 anonim válasza:
hát ha ilyen alakod van nem értem mit sír a szád.
8/16 anonim válasza:
Talán azért 'sír a szája', mert minden fiú azt mondogatja, hogy "az igazi férfiak a telt nőket szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal" (tisztelet a kivételnek).
Amúgy én is ilyen testalkatú vagyok, én sem tudok hízni. Szóval szerintem semmi baj nincs vele.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem pont ez miatt, csak a környezetemben mindig olyan drámaian mondják nekem a csajok, hogy: "Júúúj, te milyen vékony vaaagy!" meg hát na... Fiúk is a teltebb csajokat szeretik. Ezért kérdeztem, hogy nagyon előnytelen-e ez az alkat.
2012. máj. 17. 19:33
10/16 anonim válasza:
Akkor azok irigyek.
Ez egy nagyon dögös alak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!